yahyadebreli
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
beyler şöyle önerebileceğiniz hikayesi güzel olan oyunlar var mı ? mafia , crysis serilerini bitirdim. Hiç CoD oynamadım güzel seriyse başlayayım diyorum önerileriniz neler ?
Witcher 2. oyunu şimdi bitirdim efsaneydi. 3 için herkes müthiş diyor. Bakalım 25 GB‘ını indirdim sabırsızlanıyorum oynamak için xDbeyler şöyle önerebileceğiniz hikayesi güzel olan oyunlar var mı ? mafia , crysis serilerini bitirdim. Hiç CoD oynamadım güzel seriyse başlayayım diyorum önerileriniz neler ?
1. oyun ile 2 arasında hikaye geçişi var mıWitcher, 1 mi 2 mi 3 mü ,yada 3 ünü sıra sıra mı,yada çok böyle eski oynanış sevmiyorsanız 2. oyundan başlayabilirsiniz.
Tamamen bağlantılı. 3 oyunda birbirinin devamı. Kitaplardan sonraki olayları anlatıyor.1. oyun ile 2 arasında hikaye geçişi var mı
MAFİAbeyler şöyle önerebileceğiniz hikayesi güzel olan oyunlar var mı ? mafia , crysis serilerini bitirdim. Hiç CoD oynamadım güzel seriyse başlayayım diyorum önerileriniz neler ?
oynadım reisMAFİA
2 nin başlangıcı 1 in sonu nerdeyse diyebilirim,olaylar birbiriyle bağlantılı geçiyor,ve bildiğim kadarıyla save dosyası falan da istiyor(zorunlu değil tabi ama ilk oyunda yaptığınız bazı kararlar oyunun devamını etkilediği için).Sen yine istersen alır denersin 1.oyunu bakarsın hoşuna gitti mi gitmedi mi diye,benim gidiyor açıkçası ama bazı insanalar arasında dövus mekaniğini sevmiyorlar ben eski olduğu için o dönemdeymiş kafasıyla oynuyordum.En kötü iade et,youtube de hikayesi var,onu izlersin 2 oyuna geçersin.Oyun uzun sürüyor bu arada yan görevlerle 40 düz takılırsan 30 saat civarlarında.Brn indirimde 2 tl civarında almıştım,sırf hikayesi sürüklüyor diye oynamıştım.1. oyun ile 2 arasında hikaye geçişi var mı
Batman serisini de deneyebilirsin.oynadım reis
evet okudum ama 8. kez bitirdim geçen yazmadan edemedimoynadım reis