Neler Yeni

Sizce 35k ya iyi bir sistemmi [ikinci el] acil

Senin islemcin ve anakartinla 5500

Adamdaki işlemci 7700 desen , 7700x olmasin ve anakartin farkları bile 12.000 lira.

Hala cahil cahil yok 1 monitör, yok 1000 TL lik kasa, yok 5600, yok ddr4 vs.
Güzel laftan anlamıyorsun ondan dolayı ben de sana senin konuştuğun dilden anlatacağım
3060 Ti'ın dengi hani 6800 XT değil, ONDAN DOLAYI BENİM TOPLADIĞIM ÇOK DAHA İYİ PERFORMANS VERİYOR YA
Ben de istesem 6k'ya 6600 Xt koyarım. Hatta koydum dedim lan.
6k daha var. Anakart ve işlemci iptal dediğimizde OLDU 11K
3.5k'ya am5 bir anakart alabilirsin HEM DE SIFIR. kaldı 7.5K
7.5k şimdi çok ortada kalan bir bütçe oldu ondan dolayı 7500F'in dengi 7400F'i 5.5k'ya alıyoruz SIFIRA. kaldı 2k
bunun 1k'sını ramleri ddr5 yapmak için rame ekliyoruz
SENİN KASA FETİŞİN OLDUĞUNDAN KALAN BÜTÇEYİDE ARCİBİLİ BİR KASA ALMAK İÇİN KASAYA EKLİYORUZ
Bak, benim topladığım sistem GPU ve PSU hariç SIFIR bak SIFIR bir sistem.
Adam İKİNCİ EL BİR SİSTEM SATIYOR
İşlemci hariç neredeyse aynılar ancak benimkisinin çoğunluğu SIFIR. istersen senin %30 hesabını yapalım 7700 gelebilir mu diye bakarız

Güzel laftan anlamıyorsun ondan dolayı ben de sana senin konuştuğun dilden anlatacağım
3060 Ti'ın dengi hani 6800 XT değil, ONDAN DOLAYI BENİM TOPLADIĞIM ÇOK DAHA İYİ PERFORMANS VERİYOR YA
Ben de istesem 6k'ya 6600 Xt koyarım. Hatta koydum dedim lan.
6k daha var. Anakart ve işlemci iptal dediğimizde OLDU 11K
3.5k'ya am5 bir anakart alabilirsin HEM DE SIFIR. kaldı 7.5K
7.5k şimdi çok ortada kalan bir bütçe oldu ondan dolayı 7500F'in dengi 7400F'i 5.5k'ya alıyoruz. kaldı 2k
bunun 1k'sını ramleri ddr5 yapmak için rame ekliyoruz
SENİN KASA FETİŞİN OLDUĞUNDAN KALAN BÜTÇEYİDE ARCİBİLİ BİR KASA ALMAK İÇİN KASAYA EKLİYORUZ
Bak, benim topladığım sistem GPU ve PSU hariç SIFIR bak SIFIR bir sistem.
Adam İKİNCİ EL BİR SİSTEM SATIYOR
İşlemci hariç neredeyse aynılar ancak benimkisinin çoğunluğu SIFIR. istersen senin %30 hesabını yapalım 7700 gelebilir mu diye bakarız

Biraderim, burda mesele muadil ürün, o mu bu değil. Onun yerine bunu al, şunu al değil.

Sistemdeki parçalar 35 eder mi etmez mi soru bu? Komple sistem 35 bal gibi de eder.

Sen diyorsun ki onu alma, bunu alma, şunu alma , onun yerine şunu al vs vs.

Hele hele 7400F işlemci dedikten sonra, bu forumdan çık bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dümdüz odunsun. Şu forum seferber olsa sana bişe anlatmaya sen gene bişe anlamazsın

Noldu la, zoruna mı gitti, 2.el bak lafını dediğimi okuyunca.

Biraderim, burda mesele muadil ürün, o mu bu değil. Onun yerine bunu al, şunu al değil.

Sistemdeki parçalar 35 eder mi etmez mi soru bu? Komple sistem 35 bal gibi de eder.

Sen diyorsun ki onu alma, bunu alma, şunu alma , onun yerine şunu al vs vs.

Hele hele 7400F işlemci dedikten sonra, bu forumdan çık bence.
SENİN O %30 İŞLEMİNİ YAPINCA 25K EDİYOR GÜZEL KARDEŞİM BENİM TOPLADIĞIM SİSTEM 10K DAHA UCUZ YANİ EĞER HER ŞEYİ İKİNCİ EL ALACAKSAN
7400F'i 4k'dan geri verek diyelim oldu 14K
14K'ya o 7700'ü de dandik ikinci monitörü de rahatça alırım

SENİN O %30 İŞLEMİNİ YAPINCA 25K EDİYOR GÜZEL KARDEŞİM BENİM TOPLADIĞIM SİSTEM 10K DAHA UCUZ YANİ EĞER HER ŞEYİ İKİNCİ EL ALACAKSAN
7400F'i 4k'dan geri verek diyelim oldu 14K
14K'ya o 7700'ü de dandik ikinci monitörü de rahatça alırım

Amca mal mısın sen.

Birinde b650m gaming plus var, a620m anakart koyuyon, hala ötüyon.

Şu linkteki sistemin aynısına, buraya yazan insanların kaç para vereceğini gerçekten merak ettim.

7700 işlemci, güzel bir b650 anakart, 6000 cl30 ram, 1 TB ssd, hepsini 2.el alsan bile zaten 19-20 ediyor.

Amca mal mısın sen.

Birinde b650m gaming plus var, a620m anakart koyuyon, hala ötüyon.
Bak, senin için son kez diyorum.
Şunlar sıfır fiyatları
7700X: 11k
A750: 7k
RAM: 3.5k
PSU: 2k
Anakart: 5k
SSD: 2k
2k monitör: 7k
o dandik monitör: 2k
360mm: 2.5k
kasa: 2k
Bunun %70'unu aldığımızda 30k eder. YANİ 5K KARDAYIZ.

Bak, senin için son kez diyorum.
Şunlar sıfır fiyatları
7700X: 11k
A750: 7k
RAM: 3.5k
PSU: 2k
Anakart: 5k
SSD: 2k
2k monitör: 7k
o dandik monitör: 2k
360mm: 2.5k
kasa: 2k
Bunun %70'unu aldığımızda 30k eder. YANİ 5K KARDAYIZ.

Kardeşim, hem hesapliyon, hem yaziyon, hem goruyon, hem hala konusuyon, hem de anlamiyon.

Yukarıda yazdığina sadece anakarti linkteki anakart yapsan, ekipmanlari eklesen, o 5k kardayiz dediğin yeri yazamazdin.

Sen bile tane tane uğraşarak 44K buldun, anakarti aynı modele çek, ekipmanları ekle, sıfırı 50.000 zaten sistemin.

Ben bulmadım, sen buldun.

50.000 TL sıfırını bulduğun sisteme, 35.000 çok pahalı diye bağıran da sen.

Kardeşim, hem hesapliyon, hem yaziyon, hem goruyon, hem hala konusuyon, hem de anlamiyon.

Yukarıda yazdığina sadece anakarti linkteki anakart yapsan, ekipmanlari eklesen, o 5k kardayiz dediğin yeri yazamazdin.
adamın monitör FHD bu arada yani 4k gibi bir şey ediyor. anakartı dengi yapmak varken niye o yapıyorum ki gerek yokken ayrıca? bir de adamın mouse'u rampage yani o kadar kaliteli de değil ben 1000 TL'ye toplarım orayı :ROFLMAO:
Kendini haklı göstericem diye yazdın şimdi adamın kaarı 7k oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen bile tane tane uğraşarak 44K buldun, anakarti aynı modele çek, ekipmanları ekle, sıfırı 50.000 zaten sistemin
HADİ ANAKARTI BOŞVERDİM EKİPMANLARI O KADAR PAHALI MI SANIYORSUN egwüj0ıhpgŞeoıjGŞOOERWHSOHİ

adamın monitör FHD bu arada yani 4k gibi bir şey ediyor. anakartı dengi yapmak varken niye o yapıyorum ki gerek yokken ayrıca? bir de adamın mouse'u rampage yani o kadar kaliteli de değil ben 1000 TL'ye toplarım orayı :ROFLMAO:
Kendini haklı göstericem diye yazdın şimdi adamın kaarı 7k oldu

Neyse birader tamam.

Adama da dersin, bu anakart pahalı model, ben dengi model istiyorum diye.

Harbiden neyse.

Neyse birader tamam.

Adama da dersin, bu anakart pahalı model, ben dengi model istiyorum diye.

Harbiden neyse.
o 7k'dan alıp istediğin anakarta çıkarsın bu arada.
bir de cahil dediğin adama bir daha bak bence
1745079322991.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,101
Üyeler
173,131
Son üye
safeteknoloji
Geri