🔥İndirim AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA 3700 + %10 iyzico indirimi

Ek olarak aulanın klavyelerinin içini açmak ve sıkıntısız geri kapatmak ölüm gibi bi şey yarın bi gün bi şeyler yapayım deseniz büyük ihtimal bi yerini kırarsanız hiçbir işe yaramaz , modlanabilirliği yok pek

Fena klavye daş gibi forumdaki mod dosyası ile mod yaparsanız 2 kat fazla ışık veriyor normal stok ışığı çok az.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linkini vatar mısınız size zahmet

Hem çok fazla sallantı yapıyor keycapte hem de tactile force çok yüksek membrane gibi hissettiriyor basım hissiyatı olarak. Ben sesini de çok beğenmedim kendi klavyemde Gateron Milky Yellow taktım bu hali ile mükemmel ama bu da ekstra 1300 1400 masraf demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F75 normal plastik kasa bi klavye , bu aluminyum kasa via destekli güzel bir markanın güzel bi ürünü. Şahsen 1k seni sıkıntıya sokmayacaksa bütçeni arttırıp alabilirsin
Cevap için teşekkür ederim

bu fiyatlara manyetik klavye tercih edilmeli diye düşünüyorum. rapid trigger vs özellikleri barındıran. akko fun60 önerebilirim.

Herkesin oyun oynamak gibi bi önceliği yok
konu başlığında ve içerikte oyun amacı dışında kullanılacağına dair bir ifade yok, bu yüzden güncel teknolojiler barındıran ve nispeten daha uygun fiyatlı bir klavye önerdim. sizin oyun amacı dışında kullanılacağını düşünme sebebiniz nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,445
Üyeler
183,284
Son üye
KİRPİ1
Geri