Yardım İphone 7 den S23 ultraya whatsapp aktaramıyorum yardımcı olur musunuz?

Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar uzun süredir iphone 7 kullanıyodum ve telefonda sadece taşımak istediğim whatsapp verileri kaldı ama onu s23 ultra cihazıma aktaramıyorum. İki cihazda da smart switch var birbirinr baglıyorum aktatılcak uygulamalar kısmından whatsappı seciyorum aktarım basarılı diyor uygulamayı s23 ultraya yüklüyor sonrasında iphone cihazdan sohbeti androide taşıya basıyorum ve o aşamanın bitmesini bekliyorum bittikten sonra gelen ekranda eklediğim görseldeki yazı çıkıyor fakat sonrasında telefonları birbirine bagladıgımda da aktarım icin herhangi bir işaret vs çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz cok onemli

Ekler

• 17454248135242209483485344414459.jpg
    17454248135242209483485344414459.jpg
    759.8 KB · Hit: 75
Merhaba arkadaşlar uzun süredir iphone 7 kullanıyodum ve telefonda sadece taşımak istediğim whatsapp verileri kaldı ama onu s23 ultra cihazıma aktaramıyorum. İki cihazda da smart switch var birbirinr baglıyorum aktatılcak uygulamalar kısmından whatsappı seciyorum aktarım basarılı diyor uygulamayı s23 ultraya yüklüyor sonrasında iphone cihazdan sohbeti androide taşıya basıyorum ve o aşamanın bitmesini bekliyorum bittikten sonra gelen ekranda eklediğim görseldeki yazı çıkıyor fakat sonrasında telefonları birbirine bagladıgımda da aktarım icin herhangi bir işaret vs çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz cok onemli
aktarmıyor hacı sanırım benim 6 7 gb veri çöp oldu iphone geçerken

hocam emin misiniz youtubeda falan smart switch gibi birsürü uygulama gösteriyorlar ama bu ekrandan sonrasını bir türlü bulamadım kaç yıllık mesajlarım vardı binlerce görsel vardı
ben aktaramadım kral saatlerce uğraştım onlarca video izledim aktarmadı bende sıfırdan kurdum geçtim

Depolamada yedekle var yedekle sonra yeni telden numarayla giriş yaptığında en son yedekleme gelicek.

Ben androidden iphone’a aktaramadım. Iphonedan androide aktarılıyordur belki ama ücretli uygulamalara güvenip para vermeyin. Çok araştırdım millet boşuna 10 dolarım gitti hiçbir şey aktarılmadı falan yazmıştı. Bahsettiğim drfone vb uygulamalar.

Depolamada yedekle var yedekle sonra yeni telden numarayla giriş yaptığında en son yedekleme gelicek.
hocam dediğinizi yaparak da giriş yaptım yedekledim de ama iphone cihazdan yedeklediğim zaman iclouda yedekliyor ve samsunga geçiş yapınca iclouddaki verileri alamıyorum sadece google drivea yedeklenenleri yükleyebiliyorum. yanıtınız için teşekkür ederim ama denediğimde yeni cihazda sıfır mesajla birlikte whatsappa giriş yapmıştım sonra silindi diye korkup iphonedan tekrar giriş yaptım ama iphoneda duruyordu veriler

Yanlış Bilgilendirme
Knk niye gectinki ip7 cok daha iyi bir cihaz.

Hocam wpyi iphone 7 den yedekleyip samsungdan teklar açın hesabı geri gelmesj lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dediğinizi yaparak da giriş yaptım yedekledim de ama iphone cihazdan yedeklediğim zaman iclouda yedekliyor ve samsunga geçiş yapınca iclouddaki verileri alamıyorum sadece google drivea yedeklenenleri yükleyebiliyorum. yanıtınız için teşekkür ederim ama denediğimde yeni cihazda sıfır mesajla birlikte whatsappa giriş yapmıştım sonra silindi diye korkup iphonedan tekrar giriş yaptım ama iphoneda duruyordu veriler
İcloudu kapatıp yedekleyebiliyor musunuz?

Hocam wpyi iphone 7 den yedekleyip samsungdan teklar açın hesabı geri gelmesj lazım
teşekkürler dostum yanıtın için ama denedim dediğinizi samsungdan giriş yaptığım zaman hiç bir mesaj yoktu emin misiniz çünkü iphoneda iclouda yedekliyor samsungda google drivea

İcloudu kapatıp yedekleyebiliyor musunuz?
icloudu kapatmaktan kastınız ayarlardan iclouddan çıkış yapmak mı

teşekkürler dostum yanıtın için ama denedim dediğinizi samsungdan giriş yaptığım zaman hiç bir mesaj yoktu emin misiniz çünkü iphoneda iclouda yedekliyor samsungda google drivea
İp e google drive indirip icloudu kapatıp bir daha deneyin ya da wpnin yedeklemesi gibi bir şey varsa onu deneyin

icloudu kapatmaktan kastınız ayarlardan iclouddan çıkış yapmak mı
Yani hiç iphone kullanmadım nasıl kapanır vs. Bilmiyorum ama iclouda yedekliyorsa onu devre dışı bırakıp drive indirip drive a yedekleyince düz mantık olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,384
Üyeler
186,329
Son üye
kerem616
Geri