samsung satıp yine kaliteli bir samsung telefon alsanabende a25 5g var samsung 10000 tl ye sattim alacagim iphone yd olacak sifir iphone 11 mi kapali kutu yoksa ikinci el 11 pro max mi pili yuzde 79
ios a gecmek istiyorum ne alayim onerin nedirsamsung satıp yine kaliteli bir samsung telefon alsana11 e geçersen güncelleme değil daha kötü bir telefon almış olursun.
hocam vallahi bu bütçelerde iosa geçeceksen daha kötü bir telefon kullanmış olursun 12 veya 12 pro altı önermem 12 alırsan da hemen hemen eşit bir telefon oluyor ama orda da a25 yine daha iyi.ios a gecmek istiyorum ne alayim onerin nedir
ölü bir ios alacağına kaliteli bir android al samsungun cihazları kaliteli zaten.hocam vallahi bu bütçelerde iosa geçeceksen daha kötü bir telefon kullanmış olursun 12 veya 12 pro altı önermem 12 alırsan da hemen hemen eşit bir telefon oluyor ama orda da a25 yine daha iyi.
oneri alabilirmiyim mesela hangi model11 serisi öldü sayılır başka cihazlara yönelin.
13 butcemi asmaz bende butce yok ama deneme amacli bide oyle yeni modele gerek duymadigimdan bu iki secenek gosterdim ekosistemde kurcam bana alo desin kamera iyi olsun stabil olsun diye bu iki secenekten biriEski nesil ve düşük pil yüzdeli iPhone asla tercih etme. 11 serisi artık ölü, 12 desen tutmadı, 13 bütçeni aşıyor, düz 14 bomboş bir model, 15 ütopik kalıyor. Risk alırım ve yaparım dersen daha iyi yurt dışı iPhone modellerine bak yoksa Android cihazlara yönel. İlla soruna cevap istiyorsan 11 Pro Max.
2. el S21 - S21 FE falan bakılabilir.oneri alabilirmiyim mesela hangi model