Yardım Taahhüt bitiyor önerdiğiniz sağlayıcı var mıdır

Alt yapı ile ilgili daha çok. Aynı alt yapıda bir çok İSS denedim. Hepsinden memnundum. Zam yaptı diye hep değiştirip en ucuzuna geçtim. En ucuzu bile sorunsuzdu.
zamanında ucuz diye bende çok iss denedim zaman zaman kopalar oluyordu hepsinde Ttelekom ve Turknet hariç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Darladım sor6n yok dediler gelip hep.Öyle sorun olmayınca hep arızaya gelip sorunsuz gidince internet desteğini kötü veriyolarmış öyle demişti birisi
imkanınız varsa internet hızını 65-70 e falan çekmeyi deneyin belki hat değerleri ile alakalıdır

zamanında ucuz diye bende çok iss denedim zaman zaman kopalar oluyordu hepsinde Ttelekom ve Turknet hariç.

imkanınız varsa internet hızını 65-70 e falan çekmeyi deneyin belki hat değerleri ile alakalıdır
Size 79 civarı geliyo 75lik paket kullanıyonuz diye kopmalar oluyo demişlerdi fakat 50 mbpsde kopmalar oluyo diye 75 mbps paketine geçiş yapmamız önerilmiştir.

Türk Telekom'da Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2 var. Arayıp ona geçmek istediğini belirt. Burada konusu vardı bu kampanyanın ancak 31 Mart son tarih olarak yazılmıştı forumda. Bu hafta geçenleri gördüm, devam ediyor demek ki.

İşte o yüzden alt yapı daha çok önemli gibi hocam.

Arkadaş da 66 mbps yazmış. Maks alacağı hız bu ya o yüzden fazla para vermesine gerek yok dedim bende.
İnternette öyle yazıyor modeme 100 üstü geliyor türktelekom 78 mi 80 mi ne geliyor dedi

Altyapı sorguda çıkan değer teorik; pratikte farklı olabilir. Modem değerlerine bakıp uygun hıza sabitlenmesi lazım.

Size 79 civarı geliyo 75lik paket kullanıyonuz diye kopmalar oluyo demişlerdi fakat 50 mbpsde kopmalar oluyo diye 75 mbps paketine geçiş yapmamız önerilmiştir.
Kim önerdi hocam ayrıyeten 75 destekleyen hat değerlerinde en sağlıklı kullanabileceğiniz 35mb dir

Kim önerdi hocam ayrıyeten 75 destekleyen hat değerlerinde en sağlıklı kullanabileceğiniz 35mb dir
Türktelekom öyle demişti.Alt yapı 66 destekliyor modeme 101 gelebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,132
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri