4K BÜTCEM VAR NE ALMALIYIM?

Taha1435

80+
Reaksiyon skoru
45
Öncelikle selamlar.
Islemcim Ryzen 5 7500f, bu islemciyi thermaltake 360 mm sivi sogutucu ile kullaniyorum. Ancak sogutucu bozuldu ve degerlerim 80 derece altina inmiyor.
4K bandinda bütcem var ne almaliyim sivi sogutucu mu hava sogutucu mu önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim.

Bu sogutucuyu almayi düsünüyordum ama sanirim boyut olarak sigmiyor.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Öncelikle selamlar.
Islemcim Ryzen 5 7500f, bu islemciyi thermaltake 360 mm sivi sogutucu ile kullaniyorum. Ancak sogutucu bozuldu ve degerlerim 80 derece altina inmiyor.
4K bandinda bütcem var ne almaliyim sivi sogutucu mu hava sogutucu mu önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim.

https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Madem 4k kadar butcen var.kasan uygunsa 360 mm sıvı sogutma alirsin. Ilerde islemci upgrade yaparsan ona da takarsın.

Madem 4k kadar butcen var.kasan uygunsa 360 mm sıvı sogutma alirsin. Ilerde islemci upgrade yaparsan ona da takarsın.
ya hocam benimde aslinda aklimda sivi sogutucu fikri vardi ama bazi arkadaslar bu hava sogutucu varken sivi sogutucuya pek gerek yok falan diyince kafam karisti. Ve önceki sivi sogutucum cok ariza cikardigi icin hafif cekiniyorum yalan yok.Sivi sogutucu öneridiniz var mi hocam? sistemim full beyaz oldugu icin beyaz sogutucu olsa cok daha hos durur ama cok da gerekli degil

Öncelikle selamlar.

attığın ürünü al canavar gibi bozulmazda kolay kolay 2 yıl bırebır degısım garantısı olmasıda güzel trendyolda 165 mm sogutucu sığar demısler soru cevap kısmında satıcılar 154mm senın attığın soğutucu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attığın ürünü al canavar gibi bozulmazda kolay kolay 2 yıl bırebır degısım garantısı olmasıda güzel trendyolda 165 mm sogutucu sığar demısler soru cevap kısmında satıcılar 154mm senın attığın soğutucu
iyzico ile öde %10'a kadar indirim kazan!

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyzico ile öde %10'a kadar indirim kazan!
uyuyor yani demi hocam. Biraz daha arastirip olmadi bu hava sogutucusunu siparis veririm herkes cok memnun

uyuyor yani demi hocam. Biraz daha arastirip olmadi bu hava sogutucusunu siparis veririm herkes cok memnun
satıcı uyar demıs al bak keyfıne herkes memnun forumda guzel urun

satıcı uyar demıs al bak keyfıne herkes memnun forumda guzel urun
Tamamdir hocam düsünecegim. Performans olarrak memnun birakacagindan eminim. Sivi sogutucularida biraz arastirayim estetik olarak daha siklar. Sonra bunu alirim. tesekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,632
Üyeler
190,071
Son üye
flogr
Geri