❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

bugün elime ulaştı, beyaz sipariş etmeme rağmen dışı siyah pedleri mavi bana göre kötü olan bir ürün geldi :( dikkat edilmemesi üzüyor.

Ankara içi satıyorum almak isteyen varsa yazabilir test için açtım geri kutusuna koydum, padleri kafamı sıktığı için satıyorum

Kulaklık elime geçti. Yedek olarak almıştım. Denedim sesi falan fiyatına göre iyi denilebilir. Mikrofonu da idare eder. Güzel alıyor sesi en azından. Yardımcı uygulamalarla arka plan sesleri engelenebiliyor zaten DC vb.

Kulaklık boyut olarak biraz küçük olduğu için benim gibi kafası büyük olanlara uzun kullanımda biraz sıkıntı çıkarabilir. Onun dışında biraz kalistesiz bir malzeme kullanılmış. Dikkatli kullanmak gerek hiç beklemediğiniz bi anda kırılma ihtimali falan olabilir bir yerinin.

Kulaklık güzelde sitesinde 10 dakika bir şey çalmayinca kapanır yazıyor pcde bende kapanmadı

Bana yanlış renk gönderilmiş satıcıyla iletişime geçtim değişim talebi oluşturun dediler, pazarama üzerinden değişim talebini ben göremedim bilen var mı?

Bir beyaz bir siyah renk aldım tanesi 1000 liraya geldi. Şuanlık ilk izlenimler olumlu. Ses kalitesi ve malzeme kalitesi bu fiyata göre iyi. Ergonomik olarak hyperx cloud 2 kadar rahat değil ve daha ağır.

Bin liraya değerlendirilebilir bir fırsatmış paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Beyaz modeli şuan elime ulaştı. İlk izlenimim şu olacak ki kullanılan plastik fazla ince. Özellikle kulaklığın dönmesini sağlayan kısımdaki plastik korkutuyor biraz. Sakar biriyseniz sıkıntı olabilir. Pedler güzel ve sağlam duruyo ama mıknatıs kısmını dışarıdan ayıran kumaş kalitesiz bence . Keşke biraz daha sert ya da kalın plastik kullanılsaymış. Ağırlık konusunda biraz feragat edilimiş ama daha sağlam olabilirmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz modeli şuan elime ulaştı. İlk izlenimim şu olacak ki kullanılan plastik fazla ince. Özellikle kulaklığın dönmesini sağlayan kısımdaki plastik korkutuyor biraz. Sakar biriyseniz sıkıntı olabilir. Pedler güzel ve sağlam duruyo ama mıknatıs kısmını dışarıdan ayıran kumaş kalitesiz bence . Keşke biraz daha sert ya da kalın plastik kullanılsaymış. Ağırlık konusunda biraz feragat edilimiş ama daha sağlam olabilirmiş.
Yani kötü ve yanlış bir örnekleme olabilir ama kaliteli 3d yazıcılardan daha iyi bir iskelet çıkaran çıkabilir ya xd. Tabi şunu da belirtmek lazım aldığımız fiyata göre iyi denebilir.

Son düzenleme:
Dostlar yanlış renk gönderilmiş bana beyaz istemiştim siyah göndermişler değişim de olmuyormuş. Siyah rengi isteyen varsa 1000 e vereceğim.

Geri