Çok mu belirgin ses farkievet öyle yaptım
Çok mu belirgin ses farkievet öyle yaptım
evet belirgin bir fark var. Müzikte belli olmuyor ama şarkı sözleri girdi mi çok belli oluyorÇok mu belirgin ses farki
Valla hocam bilemedimevet belirgin bir fark var. Müzikte belli olmuyor ama şarkı sözleri girdi mi çok belli oluyor
değişim talebi yok gondermeyınBana yanlış renk gönderilmiş satıcıyla iletişime geçtim değişim talebi oluşturun dediler, pazarama üzerinden değişim talebini ben göremedim bilen var mı?
Yani kötü ve yanlış bir örnekleme olabilir ama kaliteli 3d yazıcılardan daha iyi bir iskelet çıkaran çıkabilir ya xd. Tabi şunu da belirtmek lazım aldığımız fiyata göre iyi denebilir.Beyaz modeli şuan elime ulaştı. İlk izlenimim şu olacak ki kullanılan plastik fazla ince. Özellikle kulaklığın dönmesini sağlayan kısımdaki plastik korkutuyor biraz. Sakar biriyseniz sıkıntı olabilir. Pedler güzel ve sağlam duruyo ama mıknatıs kısmını dışarıdan ayıran kumaş kalitesiz bence . Keşke biraz daha sert ya da kalın plastik kullanılsaymış. Ağırlık konusunda biraz feragat edilimiş ama daha sağlam olabilirmiş.