Aynadaki Gibi miyiz Fotoğraftaki Gibi mi

ahmobaba

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar ben aynadan kendime bakınca çok yakışıklıyım ama fotoğraf çekince çok çirkin oluyorum hangisi bizim gerçek halimiz insanlar bizi nasıl görüyor aynadaki halimiz gibi mi görüyor fotoğraflardaki halimiz gibi mi fotoğraf çekince sanki dövmüşler gibi ağzım yüzüm yamuk çıkıyor insanlar beni öyle mi görüyor utanıyorum

Arkadaşlar ben aynadan kendime bakınca çok yakışıklıyım ama fotoğraf çekince çok çirkin oluyorum hangisi bizim gerçek halimiz insanlar bizi nasıl görüyor aynadaki halimiz gibi mi görüyor fotoğraflardaki halimiz gibi mi fotoğraf çekince sanki dövmüşler gibi ağzım yüzüm yamuk çıkıyor insanlar beni öyle mi görüyor utanıyorum
Benimde fotoda düzgün çıkıyor, yanlış bilmiyosam yüz şekline göre değişkenlik gösteriyor nerede iyi göründüğün

Ayna ters gösteriyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alışkanlık meselesi hocam. Sen yıllarıdır kendini aynadan görüyorsun, dışarıdan bakan biri de olduğun gibi görüyor. Sana farklı, yamuk gelen aslında onlara normal geliyor. Utanacak bir şey yok ayrıca.

Ben ikisinden de çirkin çıktığım için bilemiyorum. Ayna görüntüyü ters gösterir, asıl görüntü ayna arkasındadır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri