gereksizMerhaba elimdeki 1 yıllık 4070 super için bir arkadaşla 21300 e anlaştık bunu satıp 25600 e inno 5070 i peşine 3 taksit almak mantıklı bir geçiş olur mu?
Bana da öyle geldi ama yine de kararsız kaldım teşekkürler cevap için%6 performans artışı, daha yeni mimari (mfg) ve sıfır kart(garanti). 3 Taksit olması da cabası bence değer.
2 fanlı galaxtan geçicem çok fark olur mu ki ses açısından2 fanlı inno 3dyi soğutamazsın , ya da çok kafa ütülye bi fan sesi duyacaksın sürekli
2 fanlı galax bugün içerisinde elime gelecek dmden yaz bana açık kasada sesini yorumlarım sana bi incelemesini youtubeda göremedimBana da öyle geldi ama yine de kararsız kaldım teşekkürler cevap için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 fanlı galaxtan geçicem çok fark olur mu ki ses açısından
Bende galax 2 fanlı 4070 super var hocam işte onu satıp inno 5070 almayı düşünüyorum 3-4 k gibi bir fark ve peşine 3 taksit avantajıyla2 fanlı galax bugün içerisinde elime gelecek dmden yaz bana açık kasada sesini yorumlarım sana bi incelemesini youtubeda göremedim
ha 2 fanlı galaxa geçeceğini sandım kusura bakmaBende galax 2 fanlı 4070 super var hocam işte onu satıp inno 5070 almayı düşünüyorum 3-4 k gibi bir fark ve peşine 3 taksit avantajıyla
ama yine de dün dediğimin arkasındayım iyzico ve parolaparayla galax 5070 al bence ggden sonradan taksitlendirmeyle 5 ayda 2k falan koyar üstüne diye düşünüyorum öyle çirkin ve soğutma sıkıntısı olan bir kart almak istemezdim bu bütçedeSorun değil hocam sağolun yine de düşünceniz için
Hocam parolapara için kredi kartını nasıl kullanıcaz ki iyzico kullanılabilir sadeceama yine de dün dediğimin arkasındayım iyzico ve parolaparayla galax 5070 al bence ggden sonradan taksitlendirmeyle 5 ayda 2k falan koyar üstüne diye düşünüyorum öyle çirkin ve soğutma sıkıntısı olan bir kart almak istemezdim bu bütçede