Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Monitörü alıp almamak konusunda çok arada kaldım. Gün içerisinde bazen kesintili bazen de kesintisiz şekilde uzun saatler boyunca kullanıyorum. Bu yüzden oled'in bana uygun olup olmadığı konusunda emin değilim. Yanma konusunda şüphelerim var. Kaliteli bir IPS mi almalıyım yoksa bu monitörü mü?
Ben aldım beğenmedim iade ettim sorun çıkarmadılar alıp deneyin iade edersiniz en kötü

@gsonex hocam 360 olanı stoklara geldi mi bugün emin misiniz ne zaman baksam stok uyarısı alın yazıyordu aylardır da indirime girdiğini görmedim ben bu modelin
Eminim geldi ikisinde de satin al vardi 240 i aldim bir tane de 360 alayim dedim ama sadece 1 tane alabilirsin uyarisi verdi alamadim 25 dk falan durdu 360hz olan 240 hz olan 45 dk civari durdu takitpeydim sabahtan beri eminim yani geldigine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım beğenmedim iade ettim sorun çıkarmadılar alıp deneyin iade edersiniz en kötü
Begenmediginiz neler oldu hocam biz de aldik da merak ettim gelmedi henuz

Eminim geldi ikisinde de satin al vardi 240 i aldim bir tane de 360 alayim dedim ama sadece 1 tane alabilirsin uyarisi verdi alamadim 25 dk falan durdu 360hz olan 240 hz olan 45 dk civari durdu takitpeydim sabahtan beri eminim yani geldigine

Begenmediginiz neler oldu hocam biz de aldik da merak ettim gelmedi henuz
yazılar küçük büyütünce yazı kalitesi düşüyor 4 saatte bir kapatmak istiyor 24 inç monitörüm daha avantajlı geldi bana fps oyunları için o yüzden iade ettim hoşuma gitmedi sizde deneyin köpüklerini falan atmayın iade edersiniz en kötü

yazılar küçük büyütünce yazı kalitesi düşüyor 4 saatte bir kapatmak istiyor 24 inç monitörüm daha avantajlı geldi bana fps oyunları için o yüzden iade ettim hoşuma gitmedi sizde deneyin köpüklerini falan atmayın iade edersiniz en kötü
4 saatte bir kapatmak istiyor derken? ne kadar süre dinlendirilmesi gerekiyormuş ki monitörün?
ne saçma şeymiş bütün gün açık olur genelde monitör yani

Bütün gün açık tutacak kişiye gelecek bir monitör değil gün içinde 4-5 saat oyun oynayan açıp dizi film izleyip kapatan için uygun bu monitörler. Uzun süreler aynı ekranda kalınca oled yanığı oluşuyor. Bu monitörün yarı fiyatına IPS alıp geçeceksiniz gün boyu açık kalacaksa

Üstündeki jelatinleri sökmek vs sıkıntı mı acaba sonuçta kullanmak için kabloları çıkartmak için söktük naylonları vs

oled mecbur dinlendirmen lazım yoksa yanıyor her türlü
Bütün gün açık tutacak kişiye gelecek bir monitör değil gün içinde 4-5 saat oyun oynayan açıp dizi film izleyip kapatan için uygun bu monitörler. Uzun süreler aynı ekranda kalınca oled yanığı oluşuyor. Bu monitörün yarı fiyatına IPS alıp geçeceksiniz gün boyu açık kalacaksa

Üstündeki jelatinleri sökmek vs sıkıntı mı acaba sonuçta kullanmak için kabloları çıkartmak için söktük naylonları vs

Hiç bu panelin kaç saat sabit görüntüde kaldığında hayalet ekran oluştuğuna baktınız mı? Yoksa genel olarak mesela 10 yıl önceki samsung telefon kullanıp bu problemi gördüğünüz için mi yorum yapıyorsunuz.

ben kabloların hepsini çıkardım plastiklerini yırttım monitördeki saydam şeyi de söktüm bi sorun çıkmadı

Hiç bu panelin kaç saat sabit görüntüde kaldığında hayalet ekran oluştuğuna baktınız mı? Yoksa genel olarak mesela 10 yıl önceki samsung telefon kullanıp bu problemi gördüğünüz için mi yorum yapıyorsunuz.
Dostum ben daha ilk defa oled kullanıyorum da herifler yanma garantisi vermiş 2 yıl ürünün altındaki bilgilerde yazıyor. Bu ekranlarda bu risk olmasa keyfine mi veriyor bu garantiyi. Oturup benim panelde kaç saatte yanma oluşur diye 24 saat paneli açık bırakamam test yapmak için ayrıca son aldığım IPS monitörü 5 senedir kullanıyorum ve kullanmaya devam ediyorum öyle her sene monitör değiştirecek biri değilim 2 ay sonra değil de 2 sene sonra olacak olsa bile bu sorun sonuçta monitörü büyük oranda kullanılmaz hale getirecek sürekli 18-20 bin verip monitör alamam siyahlar gerçek siyah olacak diye

Geri