İyzico ve parolapara hesabı aç. Alacağın ürün kadar parolapara hesabına para yükle. İyzico ile öde deyip parolapara kartını gireceksin. Parolaparaya 400 tl, iyzicoya 500 tl geri iade ediyor. Parolaparayı banka hesabına aktarabiliyosun ama iyzico aktaramazsın. İyzicodaki 500 tl ile herhangi iyzico geçen bir yerden bir şey alırsın.
Cashback olduğu için o parayı çekemezsin. Kendi yüklediğin parayı çekersin.
Peki bunun kişi sınırı var mı acaba ben böyle bir bilgi bulamadım ama. Mesela ilk 1000 kişi gibi bir sınırlaması var mı?İyzico ve parolapara hesabı aç. Alacağın ürün kadar parolapara hesabına para yükle. İyzico ile öde deyip parolapara kartını gireceksin. Parolaparaya 400 tl, iyzicoya 500 tl geri iade ediyor. Parolaparayı banka hesabına aktarabiliyosun ama iyzico aktaramazsın. İyzicodaki 500 tl ile herhangi iyzico geçen bir yerden bir şey alırsın.
parolapara yok da iyzico emin değilimPeki bunun kişi sınırı var mı acaba ben böyle bir bilgi bulamadım ama. Mesela ilk 1000 kişi gibi bir sınırlaması var mı?
parolapara yok da iyzico emin değilim
vxe r1 alın (wraith)![]()
Endorfy LIX Wireless ARGB Kablosuz Siyah Gaming Mouse (EY6A008)
LIX Kablosuz Elinizi bir kez LIX Wireless’a attığınızda, diğer kablosuz mouse’lar arka planda kaybolacak.www.gaming.gen.tr
Almak istediğim ürün bu aslında. Yani 500 TL ye getirebiliyorsam alayım bunu dedim.
Gaming Gen de yok hocam sanırım bu.vxe r1 alın (wraith)
yok hocam wraith yazdım yaGaming Gen de yok hocam sanırım bu.
Hocam amacım uyguna getirmek. Kampanyayı gördüm yapabiliyorsam yapayım dedim yoksa özel olarak mouse aradığımdan değil.yok hocam wraith yazdım ya
r1 700e geliyo baya uygun daha da uyguna getirmekse amacınız belki alınabilir detaylı olarak iyi mi kötü mü bilmiyorum attığınız mousenin.Hocam amacım uyguna getirmek. Kampanyayı gördüm yapabiliyorsam yapayım dedim yoksa özel olarak mouse aradığımdan değil.
kanka iyzicodan %10 ve ilk alışveriş kampanyalarına katıl eposta dogrulamanı yap sitede iyzico ile öde yapıp parolapara kart bilgini gir parola paraya 400tl gelecek iyzicoya da 650 civarı puan bu puanı paraya şöyle çevirirsin ben itemci.com kullanarak razergold kodu alıp gamesatıs sitesine satıyorum ortalama 100tl civarı komisyona gidiyor 650yi 550 olarak alırsınGaming Gen den yapacağım 1500 TL lik alışveriş var bu iki kampanyayla yaparsam aldığım ürün 500 TL ye mi gelmiş olacak? 1000 TL yi kartıma çekebiliyor muyum yoksa puan olarak mı gelecek?
gaminggen ve gencergamingte geçer ilk alışverişkanka iyzicodan %10 ve ilk alışveriş kampanyalarına katıl eposta dogrulamanı yap sitede iyzico ile öde yapıp parolapara kart bilgini gir parola paraya 400tl gelecek iyzicoya da 650 civarı puan bu puanı paraya şöyle çevirirsin ben itemci.com kullanarak razergold kodu alıp gamesatıs sitesine satıyorum ortalama 100tl civarı komisyona gidiyor 650yi 550 olarak alırsın