Machenike G3 V2 1799 TL 🔥

Özellikler harika hall effect 1000 hz ve 3 mod açıklamada her şey yazıyor bence kesinlikle alınır. Siteyi bilmiyorum tecrübe eden var mı?

35 dolarlık bir gamepad o yüzden normal fiyat

Sahibinden EasySmx x15 mi wraith bigwon gibi kollmu daha iyi öneride bulanabilirmisiniz arkadaşlar.

EasySmx x15 elimde var şuan şikâyetim yok ama arada gecikme oluyor gibi geliyor şarjı hızlı bitiyor ve elime küçük geliyor biraz.

Ps kollu daha iyi benim için ama bütçemi aşıyor

Machenike nin g3 modeli dışında her modelini kullanmış biri olarak önermem. Wraith den Bigbig Won gale öneririm. İyzico ile 500 parolapara ile 400tl düşer 700tl ye gelir.
dostum çok teşekkür ettim 500tl iyzicodan 400tl de parolaparadan aldım sen demesen haberim olmayacaktı dediğin gibi yaptım eyvvvaaallaah

Son düzenleme:
dostum çok teşekkür ettim 500tl iyzicodan 400tl de parolaparadan aldım sen demesem haberim olmayacaktı dediğin gibi yaptım eyvvvaaallaah
Hayırlı olsun güle güle kullan.

Gamesir cyclone 2 aldım acaba bunuda mı alsam çok iyi duruyor :D

anladım umarım pişman etmez ürün bide şu arkadaki makro tuşları neye yarıyor biliyor musun? mesela peste fifada falan nasıl kullanabiliriz
Tuşları atamanıza yarıyor gamepad üzerindeki, mesela o tuşa atama yaparak a tuşuna basmak yerine arka tuşa basarak a tuşu olarak algılamasını sağlayabilirsiniz

En ucuz ne önerirsiniz

Geri