dostum çok teşekkür ettim 500tl iyzicodan 400tl de parolaparadan aldım sen demesen haberim olmayacaktı dediğin gibi yaptım eyvvvaaallaahMachenike nin g3 modeli dışında her modelini kullanmış biri olarak önermem. Wraith den Bigbig Won gale öneririm. İyzico ile 500 parolapara ile 400tl düşer 700tl ye gelir.
Hayırlı olsun güle güle kullan.dostum çok teşekkür ettim 500tl iyzicodan 400tl de parolaparadan aldım sen demesem haberim olmayacaktı dediğin gibi yaptım eyvvvaaallaah
sen bunu kullandın mı memnun musun?Hayırlı olsun güle güle kullan.
Yakın zamanda satın alıcağım. Şu aralar servisten KK3 pro nun dönmesini bekliyorum.sen bunu kullandın mı memnun musun?
anladım umarım pişman etmez ürün bide şu arkadaki makro tuşları neye yarıyor biliyor musun? mesela peste fifada falan nasıl kullanabilirizYakın zamanda satın alıcağım. Şu aralar servisten KK3 pro nun dönmesini bekliyorum.
Tuşları atamanıza yarıyor gamepad üzerindeki, mesela o tuşa atama yaparak a tuşuna basmak yerine arka tuşa basarak a tuşu olarak algılamasını sağlayabilirsinizanladım umarım pişman etmez ürün bide şu arkadaki makro tuşları neye yarıyor biliyor musun? mesela peste fifada falan nasıl kullanabiliriz
Kombinasyon ekleyebiliyoruz mu? Mesela fifadaki power shoot gibiTuşları atamanıza yarıyor gamepad üzerindeki, mesela o tuşa atama yaparak a tuşuna basmak yerine arka tuşa basarak a tuşu olarak algılamasını sağlayabilirsiniz