Mantıklı bir karar gibi ahasdahasdAlıntıyı görüntüle
Bende de böyle durdu bahaneyle kasayı da temizlicem şuan biraz tozlu duruyor
Hocam öneririm mutlaka hotspot değerlerini de oyuna girdiğim vakit paylaşacağım sizlerle
Güzel bir kart çok aşırı performans beklentiniz yoksa sıcaklık makul seviyelerde olsun derseniz kesinlikle üzmezAlıntıyı görüntüle
Sizin söylediklerinize güvenerek ve kart da bir problem olmadığını düşünerek siparişi aldım. 26.350'ye vade farksız 3 taksit ile umarım memnun kalırım galaxı iptal edip bunun vade farksız 3 taksitine kanıp aldım hayırlısı bakalım.
Hocam 1080p de kullanacağım 1 sene sonra 2k'ya geçeceğim. 1080p de her oyunu ultra rtx açık DLSS Dahil 80+ versin kafi.Güzel bir kart çok aşırı performans beklentiniz yoksa sıcaklık makul seviyelerde olsun derseniz kesinlikle üzmez
Bu kart 2k da dlss mfg açık bırak 80 i oyuna bağlı +200 fps çok rahat verir merak etmeyinHocam 1080p de kullanacağım 1 sene sonra 2k'ya geçeceğim. 1080p de her oyunu ultra rtx açık DLSS Dahil 80+ versin kafi.
Toplam sistem kaça geldi hocamGüzel bir kart çok aşırı performans beklentiniz yoksa sıcaklık makul seviyelerde olsun derseniz kesinlikle üzmez
o zaman iyi mfg 4x çok gecikme yaratıp bulanıklaştırıyor diyorlar hocam, doğru mudur zaten 1 sene 1080p'de çok rahat edeceğimi düşünmekteyim.Bu kart 2k da dlss mfg açık bırak 80 i oyuna bağlı +200 fps çok rahat verir merak etmeyin
Verir hocam net verirHocam 1080p de kullanacağım 1 sene sonra 2k'ya geçeceğim. 1080p de her oyunu ultra rtx açık DLSS Dahil 80+ versin kafi.
Hocam Cyberpunk oynadım bir 15 20 dakika mfg 4x ile akıcı gecikme hissetmedim ve bulanıklıkta öyle yoktu hocam 2K adına konuşuyorumo zaman iyi mfg 4x çok gecikme yaratıp bulanıklaştırıyor diyorlar hocam, doğru mudur zaten 1 sene 1080p'de çok rahat edeceğimi düşünmekteyim.
Denerim hocam mutlaka denediğim vakitte atarım sizlerehocam furmarkı bir de pencereli yapar mısınız default yani. bende 5 10 derece fark oluyor