İnceleme Inno3D RTX 5070 İnceleme

IMG_8580.webp

Bende de böyle durdu bahaneyle kasayı da temizlicem şuan biraz tozlu duruyor

SFF kart olması beni biraz çekindirmişti, hotspot değerlerini de paylaşabilir misiniz?

Hocam ben de alacağım da önerir misiniz hotspot değeriniz nedir? Kasam Vento 20A

Hocam ben de alacağım da önerir misiniz hotspot değeriniz nedir? Kasam Vento 20A
Hocam öneririm mutlaka hotspot değerlerini de oyuna girdiğim vakit paylaşacağım sizlerle

Hocam öneririm mutlaka hotspot değerlerini de oyuna girdiğim vakit paylaşacağım sizlerle
1746960790884.webp

Sizin söylediklerinize güvenerek ve kart da bir problem olmadığını düşünerek siparişi aldım. 26.350'ye vade farksız 3 taksit ile umarım memnun kalırım galaxı iptal edip bunun vade farksız 3 taksitine kanıp aldım hayırlısı bakalım.

Alıntıyı görüntüle
Sizin söylediklerinize güvenerek ve kart da bir problem olmadığını düşünerek siparişi aldım. 26.350'ye vade farksız 3 taksit ile umarım memnun kalırım galaxı iptal edip bunun vade farksız 3 taksitine kanıp aldım hayırlısı bakalım.
Güzel bir kart çok aşırı performans beklentiniz yoksa sıcaklık makul seviyelerde olsun derseniz kesinlikle üzmez

Güzel bir kart çok aşırı performans beklentiniz yoksa sıcaklık makul seviyelerde olsun derseniz kesinlikle üzmez
Hocam 1080p de kullanacağım 1 sene sonra 2k'ya geçeceğim. 1080p de her oyunu ultra rtx açık DLSS Dahil 80+ versin kafi.

hocam furmarkı bir de pencereli yapar mısınız default yani. bende 5 10 derece fark oluyor

Hocam 1080p de kullanacağım 1 sene sonra 2k'ya geçeceğim. 1080p de her oyunu ultra rtx açık DLSS Dahil 80+ versin kafi.
Verir hocam net verir
Path Tracing 2k Ultra Cyberpunk ile 160fps alıyorum :D
o zaman iyi mfg 4x çok gecikme yaratıp bulanıklaştırıyor diyorlar hocam, doğru mudur zaten 1 sene 1080p'de çok rahat edeceğimi düşünmekteyim.
Hocam Cyberpunk oynadım bir 15 20 dakika mfg 4x ile akıcı gecikme hissetmedim ve bulanıklıkta öyle yoktu hocam 2K adına konuşuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam furmarkı bir de pencereli yapar mısınız default yani. bende 5 10 derece fark oluyor
Denerim hocam mutlaka denediğim vakitte atarım sizlere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,422
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri