İnceleme Inno3D RTX 5070 İnceleme

Güzel valla millet MSI Asus harici bir şey görünce öcü görmüş gibi davraniyo 25e yenur

Bu arada GarajOnline $70 dolar ön sipariş fiyatı olan Doom The Dark Ages oyununu hediye veriyor bu kartı alanlara ama 14 gün iade süresi geçtikten sonra başvurup alabiliyormuşsun.Oyunu alıp sonra iade etmesin millet diye mantıklı bir çözüm.
Aaaa üstad bununla ilgili gördüğün haberi bana atabilir misin bakayım mutlaka alırım

Dostlar selam son zamanlarda 25.600TL'e satılan bu kartı satın aldım taktım kullanıyorum ön incelemelerimi sizlere teker teker aktaracağım iyi okumalar

CPU Z Verileri:
Alıntıyı görüntüle
GPU Z Verileri:
Alıntıyı görüntüle
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Furmark sonuçlarından önce sistemimde ki soğutmayı etkeleyen şeyler:

-Deepcool CH370 + Camı kapalı
-ID Cooling 240mm CPU Soğutucusu

Alıntıyı görüntüle
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyun testleri: Her Oyun 2K Çözünürlük ile denendi

Cyberpunk 2077: Oyun testleri ışık izleme açık olmadan yapılmıştır
ULTRA AYARLAR | ULTRA AYARLAR | ULTRA AYARLAR | ULTRA AYARLAR
DLSS KAPALI
| DLSS (KALİTE) | DLSS (KALİTE) | DLSS (KALİTE)
MFG KAPALI
| MFG KAPALI | MFG (3X) | MFG (4X)
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Dying Light 2: Oyun testleri ışık izleme açık ve kapalı olarak yapılmıştır Multi frame generation oyun içerisinde yok Frame Generation açacağım
ULTRA AYARLAR | ULTRA AYARLAR | ULTRA AYARLAR | ULTRA AYARLAR
DLSS KAPALI
| DLSS (KALİTE) | DLSS (KALİTE) | DLSS (KALİTE)
IŞIN İZLEME KAPALI
| IŞIN İZLEME KAPALI | IŞIN İZLEME KAPALI | IŞIN İZLEME (ULTRA)
FG KAPALI
| FG KAPALI | FG AÇIK | FG AÇIK
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ready or Not: Bu oyunda da MFG yok FG var onu açacağım

ULTRA AYARLAR | ULTRA AYARLAR | ULTRA AYARLAR
DLSS KAPALI
| DLSS AÇIK | DLSS AÇIK
IŞIN İZLEME AÇIK
| IŞIN İZLEME AÇIK | IŞIN İZLEME AÇIK
FG KAPALI
| FG KAPALI | FG AÇIK
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Call of Duty:

ULTRA AYARLAR | ULTRA AYARLAR | ULTRA AYARLAR
DLSS KAPALI | DLSS AÇIK | DLSS AÇIK
FG KAPALI | FG KAPALI | FG AÇIK

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kutu içeriği:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ben şu an gayet memnunum FPS değerleri inanılmaz gözüküyor özellikle Cyberpunk 2077'de ve şunu eklemeliyim ki herhangi bir gecikme hissetmedim şu anlık bir sıkıntım yok hızlıca bitirebilmek amacıyla bir kaç oyun eksik attım şu an yüklemede olan COD Warzone var bir kaç oyun daha indirip deneyeceğim indiğinde bu konuyu mutlaka güncellerim iyi akşamlar hepinize​

inno3d sıcaklık olarak kendini geliştirmiş hem de çok iyi geliştirmiş ekran kartını oğlu falan tasarlıyor herhalde berbat onun harici güzel değerler bence.

Ekler

• IMG_8585.webp
    IMG_8585.webp
    82.4 KB · Hit: 122
Hocam yararlı bir inceleme olmuş ama oyunlarda fan hızını gösterseniz daha iyi olurmuş furmark tam zorlamamış gibi 180 watt çekiyor oyunlarda 240ı görüyor fotoğraflarda.

Hocam yararlı bir inceleme olmuş ama oyunlarda fan hızını gösterseniz daha iyi olurmuş furmark tam zorlamamış gibi 180 watt çekiyor oyunlarda 240ı görüyor fotoğraflarda.
Hocam bilgisayardan fotoğraflar arasında ki ayarlara kadar yazdım ama ne yazdığım gibi oldu ne de telefonda düzgün görünüyor eve gideyim fotoğraflar güncelleme yapıp gecikme değerleriyle ilgili bir güncelleme yaparım ekstradan fan ayarlarını da RPM’leriyle beraber gösteririm sizlere

Bana göre tek eksisi görsel. Onun dışında ödenen para/performans oranı çok güzel. Testler de ortaya koymuş. Elinize sağlık. Hayırlı olsun.

Bana göre tek eksisi görsel. Onun dışında ödenen para/performans oranı çok güzel. Testler de ortaya koymuş. Elinize sağlık. Hayırlı olsun.
Sağ olun görünüş olarak benim hoşuma gitti çünkü kasam şu şekilde
IMG_20241217_201309_Original.webp

Geri