Msı rx6800 x trio 21.000 tl farklı sitede 27.000 tl

ynsertrn

80+
Reaksiyon skoru
8
Sizce fiyatların bu kadar farklı olması normal mi ben hepsi buradadan aldım 21.000 tl trendyolda 27.000 tl uygun ol asında bir sıkıntı çıkabilir mi hepsi burada da satıcı puanı 9.6

sıfır bu fiyata alınabilecek bi kart değil 5070 alın en kötü 7800xt alın

baktığın linkleri buraya atabilir misin kankam, bi bakalım

Sizce fiyatların bu kadar farklı olması normal mi ben hepsi buradadan aldım 21.000 tl trendyolda 27.000 tl uygun ol asında bir sıkıntı çıkabilir mi hepsi burada da satıcı puanı 9.6
çoğunlukla kar veya stok sonucundan oluyor diye biliyorum kartı ne zaman aldınız bilmiyorum fakat o fiyata 7800xt alabilirdiniz yenilik bakımından

baktığın linkleri buraya atabilir misin kankam, bi bakalım

çoğunlukla kar veya stok sonucundan oluyor diye biliyorum kartı ne zaman aldınız bilmiyorum fakat o fiyata 7800xt alabilirdiniz yenilik bakımından
Doğru söylüyorsunuz ama msı olmasını istedim o fiyata shappirenin düşük seviyesi pulse var

hacı siz paralel evrende mi yaşıyorsunuz yoksa 3-4 yıl geriden mi geliyorusnuz

kim size 2025 de 6800 alınır diye akıl filan veriyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hacı siz paralel evrende mi yaşıyorsunuz yoksa 3-4 yıl geriden mi geliyorusnuz

kim size 2025 de 6800 alınır diye akıl filan veriyor?
Paramı boşa harcamayı seviyorum kardeşim

Doğru söylüyorsunuz ama msı olmasını istedim o fiyata shappirenin düşük seviyesi pulse var
Aga senin kararın seni eleştirmiyorum ama bir bilgi vermek istiyorum o marka model pek farketmiyor, performans olarak hepsi aynı sadece soğutma, ses ve malzeme kalitesi değişkenlik gösteriyor.

Paramı boşa harcamayı seviyorum kardeşim
5060ti yada 7800xt almak yerine değişik tercih.
Model değişikliği sıcaklık ve fan sesi dışında bir şeyi etkilemiyor çipleri nvidia hepsinde aynı yani...

Adamın keyfi 6800 almak istemiş 1080p de kullanacak belki kardeşim ne bu üslup
Zaten arkadaş sıkıntılı biri sanırım bu platform ego tatmin etmek için kullanılıyor sanmış abisi teşekkür ederim yorumun için

Aga senin kararın seni eleştirmiyorum ama bir bilgi vermek istiyorum o marka model pek farketmiyor, performans olarak hepsi aynı sadece soğutma, ses ve malzeme kalitesi değişkenlik gösteriyor
Yorumuna saygı duyuyorum tabii ki eleştiriye açık yoksa buraya soru sormazdım zaten tabi alınabilirdi rx7800xt fiyatı bütçemi aşıyordu rtx sistem toplamadığım için rx ler tecihim sadece fiyatları normal mi diye bilgi almak istedim

5060ti yada 7800xt almak yerine değişik tercih.
Model değişikliği sıcaklık ve fan sesi dışında bir şeyi etkilemiyor çipleri nvidia hepsinde aynı yani...
Teşekkür ederim açıklamanız için biraz aceleye geldim elimdeki kart aniden satılınca hızlı bir karar vermiş oldum ama memnun kalırım diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Geri