Windows 11 geçilir mi

Shadout

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
11e geçmeyi düşünüyorum. Şu an geçmek mantıklı mı ?
Online hesapla mı kurulum yapmalıyım offline olarak mı ?

Vallah ben kullanıyorum tek sıkıntı yaşadığım 24H2 versiyon ilk geldiği zaman key gitmişti tek onda yaşadım ondan sonrası bi problem fln yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallah ben kullanıyorum tek sıkıntı yaşadığım 24H2 versiyon ilk geldiği zaman key gitmişti tek onda yaşadım ondan sonrası bi problem fln yaşamadım
Sana bağlı ister geç yada geçme

Neden geçilmesin ? Çıktığı ilk günden beri W11 kullanıyorum. Daha bugüne kadar ya şu sebepten dolayı kullanılmaz W10 a döneyim dediğim hiç bir şey yaşamadım. Tavsiyem, 24H2 kurulumu sonrasında AtlasOS kurun. Daha stabil ve responsive oluyor sistem.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana bağlı ister geç yada geçme
Neden geçilmesin ? Çıktığı ilk günden beri W11 kullanıyorum. Daha bugüne kadar ya şu sebepten dolayı kullanılmaz W10 a döneyim dediğim hiç bir şey yaşamadım. Tavsiyem, 24H2 kurulumu sonrasında AtlasOS kurun. Daha stabil ve responsive oluyor sistem.
Online mı offline mı kurmak daha mantıklı

Dostum zaten Windows 10 desteği sona erecek. En mantıklı seçenek geçmek. Hem Windows 11'er alıştığın zaman bırakamazsın. Bende ilk geçtiğimde pişman olmuştum fakat sonradan alıştım. Görev çubuğu, arayüzü ve daha birçok özelliği Windows 10'a göre daha gelişmiş.

Bende ilk çıktığından beri kullanıyorum çok memnunum. Bir ara Windows 10'a döndüm. Bu ne çok eski deyip 11'e geri döndüm. O günden beri de kullanırım.

Tavsiyem, 24H2 kurulumu sonrasında AtlasOS kurun. Daha stabil ve responsive oluyor sistem.

Tam olarak ne işe yarıyor?

Geçilmez
(2 saat önce mesajı atmayı unutmuşum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,119
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1