Vallah ben kullanıyorum tek sıkıntı yaşadığım 24H2 versiyon ilk geldiği zaman key gitmişti tek onda yaşadım ondan sonrası bi problem fln yaşamadım11e geçmeyi düşünüyorum. Şu an geçmek mantıklı mı ?
Online hesapla mı kurulum yapmalıyım offline olarak mı ?
Sana bağlı ister geç yada geçmeVallah ben kullanıyorum tek sıkıntı yaşadığım 24H2 versiyon ilk geldiği zaman key gitmişti tek onda yaşadım ondan sonrası bi problem fln yaşamadım
Neden geçilmesin ? Çıktığı ilk günden beri W11 kullanıyorum. Daha bugüne kadar ya şu sebepten dolayı kullanılmaz W10 a döneyim dediğim hiç bir şey yaşamadım. Tavsiyem, 24H2 kurulumu sonrasında AtlasOS kurun. Daha stabil ve responsive oluyor sistem.11e geçmeyi düşünüyorum. Şu an geçmek mantıklı mı ?
Vallah ben kullanıyorum tek sıkıntı yaşadığım 24H2 versiyon ilk geldiği zaman key gitmişti tek onda yaşadım ondan sonrası bi problem fln yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sana bağlı ister geç yada geçme
Online mı offline mı kurmak daha mantıklıNeden geçilmesin ? Çıktığı ilk günden beri W11 kullanıyorum. Daha bugüne kadar ya şu sebepten dolayı kullanılmaz W10 a döneyim dediğim hiç bir şey yaşamadım. Tavsiyem, 24H2 kurulumu sonrasında AtlasOS kurun. Daha stabil ve responsive oluyor sistem.
Online daha mantıklıOnline mı offline mı kurmak daha mantıklı
Online hocamOnline mı offline mı kurmak daha mantıklı
Ayn öyleCreation Tool dan direkt flaşa yazarsam daha iyi olur o zaman
Dostum zaten Windows 10 desteği sona erecek. En mantıklı seçenek geçmek. Hem Windows 11'er alıştığın zaman bırakamazsın. Bende ilk geçtiğimde pişman olmuştum fakat sonradan alıştım. Görev çubuğu, arayüzü ve daha birçok özelliği Windows 10'a göre daha gelişmiş.11e geçmeyi düşünüyorum. Şu an geçmek mantıklı mı ?
Tavsiyem, 24H2 kurulumu sonrasında AtlasOS kurun. Daha stabil ve responsive oluyor sistem.
ben de geçmeyi düşünüyorum da. win 7 geldi win xp forever dediler. win 10 geldi 7 forever dediler. şimdi win 11 e geçilmez deniliyor. bu eski sevildiği için mi yoksa gerçekten win11 kötü olduğu için mi?Geçilmez
(2 saat önce mesajı atmayı unutmuşum)