KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,287
Sa,Düne kadar bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum. Temizlik yaparken eski GT 430 ekran kartımın sürücülerinin hâlâ yüklü olduğunu fark ettim ve program kaldırdan sildim. Ertesi gün bilgisayarı açtığımda AMD Software çalışmamaya başladı, OpenCL dosyasını bulamıyor ve hata veriyordu.
Bunun üzerine DDU ile sürücü temizliği yapmadığımı hatırladım. Önce güvenli modda Nvidia sürücülerini, ardından tekrar güvenli modda AMD sürücülerini DDU ile temizledim. Daha sonra AMD'nin sitesinden en güncel sürücüyü (yaklaşık 10 gün önce yayınlanmış) indirip yükledim.
Şu an masaüstünde sağ tıklayıp AMD Software'i açmaya çalıştığımda hiçbir şey olmuyor. Görev yöneticisinden baktığımda yazılım başlıyor ama 5 saniye içinde kapanıyor.
Ekran kartım: RX 580
Sizce sorun ne olabilir? Tavsiyeniz nedir?
Bunun üzerine DDU ile sürücü temizliği yapmadığımı hatırladım. Önce güvenli modda Nvidia sürücülerini, ardından tekrar güvenli modda AMD sürücülerini DDU ile temizledim. Daha sonra AMD'nin sitesinden en güncel sürücüyü (yaklaşık 10 gün önce yayınlanmış) indirip yükledim.
Şu an masaüstünde sağ tıklayıp AMD Software'i açmaya çalıştığımda hiçbir şey olmuyor. Görev yöneticisinden baktığımda yazılım başlıyor ama 5 saniye içinde kapanıyor.
Ekran kartım: RX 580

Watch Ekran Kaydı 2025-05-18 153111 | Streamable
Watch "Ekran Kaydı 2025-05-18 153111" on Streamable.
streamable.com
Sizce sorun ne olabilir? Tavsiyeniz nedir?
Son düzenleme: