Yardım Sistemime en iyi işlemci ?

1caagri

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
15000
Selamlar arkadaşlar önceden şunu diyim %95 cs2 oynuyorum başka bir şey oynamıyorum güncel sistemim
B850 gaming plus anakart
4070 super
Alacağım işlemci 7800x3d taksitli olması benim için önemli ve bu işlemciyi almayı düşünüyorum 15k civarında başka alınacak bir işlemci var mıdır cs2 önbellek istiyormuş sanırım

senin için en ideali bu fiyat bandında 7800x3d hocam ondan sonrası 9800x3d zaten önbellek konusunda bunlar en iyisi.

youtube da videoları var hocam bazı oyunlarda hiç olmuyor bile ama ortalama %10 ile %20 arası olabilir kesin bir şey söyleyemem.

o bütçede zaten alabileceğin en iyisi 7800x3d hiç düşünmeden al

o bütçede zaten alabileceğin en iyisi 7800x3d hiç düşünmeden al
Bu siteden almayı düşünüyorum ama üzerindeki pinler fotoğrafta çoğu yerinde var ama yorumlarda atmışlar 2 bölmesinde yok çakma mı gönderiyorlar sizce ?

Bu siteden almayı düşünüyorum ama üzerindeki pinler fotoğrafta çoğu yerinde var ama yorumlarda atmışlar 2 bölmesinde yok çakma mı gönderiyorlar sizce ?
hayır çakma değil üretimi öyle n11 den alırken satıcıya dikkat edin sizin attığınız linkteki satıcı güvenilir alabilirsiniz

En basiti çarpma işlemci görüntü vermez.

Bende satın alırken çok tedirgindim. Ryzen 7 7700 internetteki görselden farklı gibi duruyordu. Performans testleri bios ve cpuz programından bakıyorum bir sorun yok. Satıcı magic

Aldım hocam teşekkür ederim testlerini nasıl yapmamız gerek hangi programla
hocam açıkçası sıfır alınan işlemcide ben pek ekstra teste gerek duymam oyunlarda klasik fps ve sıcaklık değerlerine bakabilirsiniz

hocam açıkçası sıfır alınan işlemcide ben pek ekstra teste gerek duymam oyunlarda klasik fps ve sıcaklık değerlerine bakabilirsiniz
Tamamdır hocam teşekkür ederim sadece o fotoğraftakiyle değerlendirmedeki fotoğraflar farklı olduğu için test etmek istemiştim

Tamamdır hocam teşekkür ederim sadece o fotoğraftakiyle değerlendirmedeki fotoğraflar farklı olduğu için test etmek istemiştim
dediğim gibi üretim farkı hocam satıcı güvenilir rahat olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,482
Üyeler
186,341
Son üye
aerdogan85
Geri