Bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilirmi

faruk6363

80+
Reaksiyon skoru
0
dün after affects düzenleme programını kurmayı denedim windows defender kapatmıştım mailime baktığımda riot hesabıma girip şifresini değiştiğini instagram hesabıma girip başkalarını takip edip fotoğraf beğendiğini farkettim çözüm önerirmsiniz uygulamarı kaldırıp dosylarımı saklamıştım sıfırlayıp

dün after affects düzenleme programını kurmayı denedim windows defender kapatmıştım mailime baktığımda riot hesabıma girip şifresini değiştiğini instagram hesabıma girip başkalarını takip edip fotoğraf beğendiğini farkettim çözüm önerirmsiniz uygulamarı kaldırıp dosylarımı saklamıştım sıfırlayıp
Format

düzelirmi hocam mail hesaplarıma tekrar girebilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle gerekiyor

Alirsin mailini desteğe ulasinca bisey olmaz. Format at sadece herşeyi sil ama

Aynısını bende yedim kanka virus var instagramdan arab şeyleri paylaştılar bitcoin falan

Format at, tertemiz kullan, abuk subuk yerlere girme.

Bu videodan indirdim hemde virusu yedim

After effect var içinde dosyanın bi exe dosyası kurmuş after effecti indirdim edit yapıyodum her şey gitti

Arkadaş aradı ınstagramda p@rno paylaşmışsın oğlum diye

formatladın mı

After effect var içinde dosyanın bi exe dosyası kurmuş after effecti indirdim edit yapıyodum her şey gitti

Arkadaş aradı ınstagramda p@rno paylaşmışsın oğlum diye
formatladın mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,611
Üyeler
186,913
Son üye
AjanSmith