Hem ayranım dökülmesin hem de .......800 1300 tl ekran kartı arıyorum. Faturası ve kutusu olsun
???Hem ayranım dökülmesin hem de .......
bu tutarda bir karta faturalı bulamazsın800 1300 tl ekran kartı arıyorum. Faturası ve kutusu olsun
psikopat bir koleksiyoncudan kutulu bulabilirsin fakat faturayı bulma ihtimalin yoktur bence.800 1300 tl ekran kartı arıyorum. Faturası ve kutusu olsun
Bende çok var koleksiyon olarak niye psikopat dediniz ki :'( Ama satmayacağım ^_^psikopat bir koleksiyoncudan kutulu bulabilirsin fakat faturayı bulma ihtimalin yoktur bence.
hahaha kusura bakmayın koleksiyon olarak kutuları saklamak iyidir tabii ki o işin şakası.Bende çok var koleksiyon olarak niye psikopat dediniz ki :'( Ama satmayacağım ^_^![]()
Şu olaylar bir bitsin koleksiyonumu paylaşacağım etiketlerim artık sizi :')hahaha kusura bakmayın koleksiyon olarak kutuları saklamak iyidir tabii ki o işin şakası.
Fatura zor o fiyat bandında satılan kartlar çok eskidir faturayı çoktan atmıştır diye düşünüyorum
O fiyat bandında kutu ve fatura takıntısı saçma kaçıyor.
psikopat bir koleksiyoncudan kutulu bulabilirsin fakat faturayı bulma ihtimalin yoktur bence.
Teslimat nasıl olucak hangi şirketler anlaşmalı o belli mi?Ya arkadaşlar ben azərbaycanda yaşıyorum fatura keyfimden istemiyorum ki, almalı olsam gümrük talep ediyor . Deyeçeksenizki azərbaycanda niye almıyorsunus?. Çünki azərbaycanda fiyatlar çok yüksek
Konuşduğum kargo şirketinin anbarına önəmli belgileri e. kartı ile koyuyorsun bukadarTeslimat nasıl olucak hangi şirketler anlaşmalı o belli mi?