Rabiotta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 566
500 geldi mi kanka iyziconun ilk alışverişiitopyadan ssd aldım parolapara ve iyzico indirimi geldi ama itopya indirimi olmadı %10 luk indirim iadesi almadım
500 geldi mi kanka iyziconun ilk alışverişiitopyadan ssd aldım parolapara ve iyzico indirimi geldi ama itopya indirimi olmadı %10 luk indirim iadesi almadım
İlk alışveriş itopyada yok diye biliyorumitopyada 500 iade geçerli mi kankam sen bilgili birine benziyon
corba gıbı karısık ortalık valla hepsını oku oku68 sayfadır aynı sorular soruluyorArkadaşlar eğer kampanyadan emin değilseniz alışveriş yapın anında hediyeler iade oluyor baktınız sizi tatmin etmedi hemen iptal edersiniz olur biter bekleyerek zaman kaybetmeyin.
[email protected] adresine hesabını kurduğun mailden mail yolla 12 saatte sorunu çözüyorlar.Düzeltebildiniz mi hocam siz
İptal edersek ilk alışveriş kampanyasından bir daha faydalanabiliyor muyuz bence sıkıntı çıkabilir68 sayfadır aynı sorular soruluyorArkadaşlar eğer kampanyadan emin değilseniz alışveriş yapın anında hediyeler iade oluyor baktınız sizi tatmin etmedi hemen iptal edersiniz olur biter bekleyerek zaman kaybetmeyin.
olmuyor ama dikkat et yanlış girersen bazı şeyleri ban yiyebiliyon ben sonuncuda patladım bir kaç defa yanlış girdimAynı telefondan farklı iyzico ve farklı parolapara hesabı oluştursak sorun olur mu kampanyaya katılım açısından?

Hepsini gaminggen'den mi aldınız hocam ?olmuyor ama dikkat et yanlış girersen bazı şeyleri ban yiyebiliyon ben sonuncuda patladım bir kaç defa yanlış girdim
ben kule tipi soğutucu,m2ssd logitech oyun konsolu birde tp link modem aldım hepsi toplam 800 civarına geldi
FaydalaniyoAynı kişi 2. Hatla faydalanabiliyor mu iyzicodan deneyen var mı?