Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

68 sayfadır aynı sorular soruluyor 😅 Arkadaşlar eğer kampanyadan emin değilseniz alışveriş yapın anında hediyeler iade oluyor baktınız sizi tatmin etmedi hemen iptal edersiniz olur biter bekleyerek zaman kaybetmeyin.
corba gıbı karısık ortalık valla hepsını oku oku :D

XPG gammix 32 gb ram şu an vatanda var. Bunu nasıl alırsam nasıl tasarruf etmiş olurum bunu biri kısaca açıklayabilir mi?

Sanırım parolapara ile %50 iyzico ile %25 cashbackten faydalanabiliyorum

Bide baktım 31 mayısta bitiyor etkinlik. O zamana kadar stok gelir mi? Stok ne zamandır bitik vs. bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Düzeltebildiniz mi hocam siz
[email protected] adresine hesabını kurduğun mailden mail yolla 12 saatte sorunu çözüyorlar.

bana böyle bir cevap geldi
1747868581210.webp

68 sayfadır aynı sorular soruluyor 😅 Arkadaşlar eğer kampanyadan emin değilseniz alışveriş yapın anında hediyeler iade oluyor baktınız sizi tatmin etmedi hemen iptal edersiniz olur biter bekleyerek zaman kaybetmeyin.
İptal edersek ilk alışveriş kampanyasından bir daha faydalanabiliyor muyuz bence sıkıntı çıkabilir

Evet kendimi sizin için feda ettim
Siparişi iptal edince kampanyalar hala kazandıklarım kısmında görünüyor bakiyeniz yüklenmiştir yazıyor ve tekrar kampanyaya katılım yapamıyorsunuz

Bir nevi hakkınızı yakmış oluyorsunuz o yüzden iptal etmeyin
İnsanlar boşuna 10 kere sorup işi sağlama almıyor yani

ekran2.webp

Son düzenleme:
vallaha ben 4 tane ürün aldım bedavaya belki arada 50 100 kaynadı ama çoğunu bedavaya aldım diyebilirim teşekkürler

Aynı telefondan farklı iyzico ve farklı parolapara hesabı oluştursak sorun olur mu kampanyaya katılım açısından?

Aynı telefondan farklı iyzico ve farklı parolapara hesabı oluştursak sorun olur mu kampanyaya katılım açısından?
olmuyor ama dikkat et yanlış girersen bazı şeyleri ban yiyebiliyon ben sonuncuda patladım bir kaç defa yanlış girdim
ben kule tipi soğutucu,m2ssd logitech oyun konsolu birde tp link modem aldım hepsi toplam 800 civarına geldi

Screenshot_20250522_070806_com.gbox.android.webp

İtopyada geçmiyor dedi iyzico destek ekibi. Ama alışveriş yapıp kampanyadan yararlanan var. Anlamadım hiç.

olmuyor ama dikkat et yanlış girersen bazı şeyleri ban yiyebiliyon ben sonuncuda patladım bir kaç defa yanlış girdim
ben kule tipi soğutucu,m2ssd logitech oyun konsolu birde tp link modem aldım hepsi toplam 800 civarına geldi
Hepsini gaminggen'den mi aldınız hocam ?

Bir de biz bu parayı nasıl çekebiliriz istanbulkartta yok olsa onaylamak lazım hesabı onun için de dijitalden onaylanmıyormuş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,806
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri