Ryzen 7 9800x3d rtx 5080 anakart önerin

emirtuna

80+
Reaksiyon skoru
2
Micro atx ileride küçük gelmeyecekse 650 serisi iyidir.

Alınır hocam. İkinci versiyonu iyidir. İlk versiyonunda ısınma şikayetleri vardı.
MSI B650 Gaming Plus da hatırladığım kadarıyla fena değildi.

Alınır hocam. İkinci versiyonu iyidir. İlk versiyonunda ısınma şikayetleri vardı.
MSI B650 Gaming Plus da hatırladığım kadarıyla fena değildi.
Şunu al vrm soğutması olarak çok daha başarılı. 9800x3D'yi besler.
16 faz+ 3 tane m.2 destekli atx anakart. Bu daha mantıklı. Micro atx anakarta kalın gpu takınca söküp takması bile zor oluyor.
850 watt psu önerisi varmıdır hocam bütçe 5.500 üstüne çıkamıyorum

850 watt psu önerisi varmıdır hocam bütçe 5.500 üstüne çıkamıyorum
Şunu al hocam ömürlük psu. Bu fiyata bundan iyisi yok.

Kartla 9800x3d stock kullanıyorum sorun yok ama wifi özelliği kullanıyorsanız almayın hocam.

16 faz+ 3 tane m.2 destekli atx anakart. Bu daha mantıklı. Micro atx anakarta kalın gpu takınca söküp takması bile zor oluyor.
16 faz ama vrm soğutması tuf a göre daha kötü. Şahsen tuf alırdım.
1000038220.webp

Psu fiyatlarına hakim değilim şu anda. Rajintek F/P PSU'ları vardı. Gold sertifikalar o rakamlardaydı. Kronik sorunu olmayan çoğu 850w size yardımcı olur. Daha iyi bilen arkadaşlar yazsa daha doğrusu olur.

Psu fiyatlarına hakim değilim şu anda. Rajintek F/P PSU'ları vardı. Gold sertifikalar o rakamlardaydı. Kronik sorunu olmayan çoğu 850w size yardımcı olur. Daha iyi bilen arkadaşlar yazsa daha doğrusu olur.
Enermax'ın modeli Raijintekle aynı iç yapıyı kullanıyor ama daha f/p. Hatta daha iyi çünkü raijintekte voltaj sorunları olan vardı. Enermax revolution en sorunsuz modellerden biri o fiyata

Geri