Cloud 3 wireless alınır mı??

Goatbon

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar ben cloud 3 wierless alıcam fps oyunları oynuyorum ekstra mikrofon alıcam mikrofon çok umrumda deil sizce almalımıyım çok arada kaldım sesde robotlaşma fln oluyo diyorlar doğrumu

Merhabalar ben cloud 3 wierless alıcam fps oyunları oynuyorum ekstra mikrofon alıcam mikrofon çok umrumda deil sizce almalımıyım çok arada kaldım sesde robotlaşma fln oluyo diyorlar doğrumu
hocam banada dediler alma diye üründe sesimin gitmesi yada kendi kendine bilgisayardan bağlantıyı kesme gibi sorunlar yaşıyodum şuanda instadan yazdım global sayfasına ve sıfırını göneriyolar bugün kargoya verdiler eğer bi sıkıntı yaşarsan söyle şikayetini senden birkaç teyit istiyolar ve teyit edildikten sonra sıfırını gönderiyorlar

hocam banada dediler alma diye üründe sesimin gitmesi yada kendi kendine bilgisayardan bağlantıyı kesme gibi sorunlar yaşıyodum şuanda instadan yazdım global sayfasına ve sıfırını göneriyolar bugün kargoya verdiler eğer bi sıkıntı yaşarsan söyle şikayetini senden birkaç teyit istiyolar ve teyit edildikten sonra sıfırını gönderiyorlar
hmmm anladım peki sen kullanırken sende hiç sesde robotlaşma oldumu

4 5 aydır cloud 3 wireless kullanıyorum sorunsuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Ben 8-10metrede bir problem yaşamadım.Teknosa outletten almıştım
tamam teşşekürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki hocam senden bozuk kulaklığı göndermeni istiyolarmı

hmmm anladım peki sen kullanırken sende hiç sesde robotlaşma oldumu
hocam arkadaşım diyodu bazen dediklkerin kesiliyor diye gelen seslerde de oluyordu o ama çok anlık nadir

tamam teşşekürler hocam

peki hocam senden bozuk kulaklığı göndermeni istiyolarmı
hayır istemediler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,622
Üyeler
187,365