hocam banada dediler alma diye üründe sesimin gitmesi yada kendi kendine bilgisayardan bağlantıyı kesme gibi sorunlar yaşıyodum şuanda instadan yazdım global sayfasına ve sıfırını göneriyolar bugün kargoya verdiler eğer bi sıkıntı yaşarsan söyle şikayetini senden birkaç teyit istiyolar ve teyit edildikten sonra sıfırını gönderiyorlarMerhabalar ben cloud 3 wierless alıcam fps oyunları oynuyorum ekstra mikrofon alıcam mikrofon çok umrumda deil sizce almalımıyım çok arada kaldım sesde robotlaşma fln oluyo diyorlar doğrumu
hmmm anladım peki sen kullanırken sende hiç sesde robotlaşma oldumuhocam banada dediler alma diye üründe sesimin gitmesi yada kendi kendine bilgisayardan bağlantıyı kesme gibi sorunlar yaşıyodum şuanda instadan yazdım global sayfasına ve sıfırını göneriyolar bugün kargoya verdiler eğer bi sıkıntı yaşarsan söyle şikayetini senden birkaç teyit istiyolar ve teyit edildikten sonra sıfırını gönderiyorlar
nerden aldınız hocam bide hiç başka odaya gittiğinizde bağlantı kopmuyomu4 5 aydır cloud 3 wireless kullanıyorum sorunsuz.
Ben 8-10metrede bir problem yaşamadım.Teknosa outletten almıştımnerden aldınız hocam bide hiç başka odaya gittiğinizde bağlantı kopmuyomu
tamam teşşekürler hocamBen 8-10metrede bir problem yaşamadım.Teknosa outletten almıştım
peki hocam senden bozuk kulaklığı göndermeni istiyolarmıhocam banada dediler alma diye üründe sesimin gitmesi yada kendi kendine bilgisayardan bağlantıyı kesme gibi sorunlar yaşıyodum şuanda instadan yazdım global sayfasına ve sıfırını göneriyolar bugün kargoya verdiler eğer bi sıkıntı yaşarsan söyle şikayetini senden birkaç teyit istiyolar ve teyit edildikten sonra sıfırını gönderiyorlar
hocam arkadaşım diyodu bazen dediklkerin kesiliyor diye gelen seslerde de oluyordu o ama çok anlık nadirhmmm anladım peki sen kullanırken sende hiç sesde robotlaşma oldumu
hayır istemedilertamam teşşekürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki hocam senden bozuk kulaklığı göndermeni istiyolarmı