MorgothBelegurth
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Şamarı koyup git bu dünyadan demek istiyorum sana abisi. Mahallede top oynayıp duvarlara vuran veletler gibi tepkiler vermeğğğğğaaaz yağı alamadığğğğğğğğ
Şamarı koyup git bu dünyadan demek istiyorum sana abisi. Mahallede top oynayıp duvarlara vuran veletler gibi tepkiler vermeğğğğğaaaz yağı alamadığğğğğğğğ
gel koy bakayım milli boksöre şamar allahına kavuşturuyor muyum kavuşturmuyor muyum görsün tüm forumŞamarı koyup git bu dünyadan demek istiyorum sana abisi. Mahallede top oynayıp duvarlara vuran veletler gibi tepkiler verme![]()
aynen kesin öyledir dostum sen çocuk kandırmaya devam etsana inat kendime aldığımı atacam sarı siteye daha çok zırlaman için![]()
Sen ülkeyi ya da herhangi bir sporu temsil edecek karakterde bir insan değilsin.Capoeira yaparak döverim seni etrafında koşarım şok içinde izlersin.Şuan şurda seninle tartışmak bile yanlış zaman kaybı ve hata.Neyse bu arada ihtiyacı olupta alan arkadaşlar hayırlı olsun güle güle kullanın. Herkese iyi günler dilerim.gel koy bakayım milli boksöre şamar allahına kavuşturuyor muyum kavuşturmuyor muyum görsün tüm forum![]()
gelişinden vereyim kardeşim.Alıp kullanmayacak bana satabilir mi ya
o arkadaş almazsa bana yazabilir misin?gelişinden vereyim kardeşim.