❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Fiyat hatası gibi iptal gelebilir. Kablolu fiyatı buydu.
En ucuz fiyat 4800 zaten
Stoklu olarak 3300dens satılması abes değil.
Ben alamadım kaçırdım ama iptal yemez diye düşünüyorum. Gerçi teknosa bu direk iptal çakabilir ertesi gün.

çok büyük bir indirim değil ihtiyacınız yoksa almayın, ihtiyaç varsa alınır tabi, mikrofonlu ağırlığı 353gram ve deri yapılı bir kulaklık, uzun kullanıma çok uygun gelmedi. 120 saat batarya süresi vs. tabii ki harika bir özellik 53mm sürücüleride var

Şakamı bu gerçekten arkadaşlar sağolun. Sadece 25 dakika sonra gördüm ve stokmu bitti gerçekten. Müthiş bir ülkeyiz ya.

1 Ay önce 700p aldım aralarında çok fark yoksa iptal edeceğim.Sizce değer mi geçmeye ?

Hepsiburada stok var şimdi aldım hemen alın

Şuan 6.148 tl gözüküyo ama 3k iken sepete ekledim hala 3k gözüküyor sepette

Şakamı bu gerçekten arkadaşlar sağolun. Sadece 25 dakika sonra gördüm ve stokmu bitti gerçekten. Müthiş bir ülkeyiz ya.
25 dakika fazla bile durmuş. O kadar diyeyim sen anla. Üye olduktan sonra neler gördüm bitmiyor

1 Ay önce 700p aldım aralarında çok fark yoksa iptal edeceğim.Sizce değer mi geçmeye ?
120 saat pil ömrü için bile geçmeye değerdi de sövmek istemiyorum sadece konu açılmış ve 25 dakika sonra gördüm diye stok bitmiş şaka gibi. İhtiyacımda vardı 700p de de aynı muhabbet oldu yine alamadık. Aylardır kulaklık fırsatı bekliyorum şaka gibi ülkemin saygı değer insanları. Martıya atılan simit misali.

HB'den sonuncuyu aldım galiba

1748032156427.webp

Teknosada stok gözüküyor bende halen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,380
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina