En ucuz fiyat 4800 zatenFiyat hatası gibi iptal gelebilir. Kablolu fiyatı buydu.
Stoklu olarak 3300dens satılması abes değil.
Ben alamadım kaçırdım ama iptal yemez diye düşünüyorum. Gerçi teknosa bu direk iptal çakabilir ertesi gün.
En ucuz fiyat 4800 zatenFiyat hatası gibi iptal gelebilir. Kablolu fiyatı buydu.
sanki 1000-2000 stok mu koyuyorlar 10-20 stok maksat reklam yapmakŞakamı bu gerçekten arkadaşlar sağolun. Sadece 25 dakika sonra gördüm ve stokmu bitti gerçekten. Müthiş bir ülkeyiz ya.
25 dakika fazla bile durmuş. O kadar diyeyim sen anla. Üye olduktan sonra neler gördüm bitmiyorŞakamı bu gerçekten arkadaşlar sağolun. Sadece 25 dakika sonra gördüm ve stokmu bitti gerçekten. Müthiş bir ülkeyiz ya.
120 saat pil ömrü için bile geçmeye değerdi de sövmek istemiyorum sadece konu açılmış ve 25 dakika sonra gördüm diye stok bitmiş şaka gibi. İhtiyacımda vardı 700p de de aynı muhabbet oldu yine alamadık. Aylardır kulaklık fırsatı bekliyorum şaka gibi ülkemin saygı değer insanları. Martıya atılan simit misali.1 Ay önce 700p aldım aralarında çok fark yoksa iptal edeceğim.Sizce değer mi geçmeye ?
neden 3 adet mesela? karaborsacılara döndünüz iyice3 tane çöktüm c2 kabloludan geçeceğim teşekkürler![]()
Öyle tabide 3 er tane çeken güzel temiz arkadaşlarımız var ya hani.sanki 1000-2000 stok mu koyuyorlar 10-20 stok maksat reklam yapmak