%1 %0.1 fps niye düşük

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
485

yuzde bir ve binde 1 anlık aldigin en dusuk fps i gosteriyor, normaldir.
Eger oyununda droplanma, kasma gibi bir sorun yoksa, problem yok
drop yiyorumö ve inceleme vidolarında bu kadar düşük değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yuzde bir ve binde 1 anlık aldigin en dusuk fps i gosteriyor, normaldir.
Eger oyununda droplanma, kasma gibi bir sorun yoksa, problem yok
kral sadece esc ve alttab olunca oluyor ve düzelmiyor

drop yiyorumö ve inceleme vidolarında bu kadar düşük değil

kral sadece esc ve alttab olunca oluyor ve düzelmiyor
Bilgisayar özelliklerin neler? Gereksiz çalışan programları ve driver güncellemeyi deneyebilirsin

Bilgisayar özelliklerin neler? Gereksiz çalışan programları ve driver güncellemeyi deneyebilirsin
R7 9800X3D 32 XPG 6400 CL32 1TB KİOXİA SSD 5080 B850 TOMAHAWK ZALMAN ALPHA A2 36

pencereli yerine direkt tam ekran yapsanız benim 4060 5600x ile de 450 500 civarı geziyor sizde bir sıkıntı var

ai'a sorsana dün pubg de akıcılık yoktu yaşadığım sorunları ve yaptığım ayarları söyledim ona göre yardımcı oldu ve işe yaradı da

chatgpt yada deepsek kullanabilirsin chatgpt oyun dosyalarını değiştirip yada .reg, .bat dosyaları hazırlayıp linkte atıyor

ai'a sorsana dün pubg de akıcılık yoktu yaşadığım sorunları ve yaptığım ayarları söyledim ona göre yardımcı oldu ve işe yaradı da

chatgpt yada deepsek kullanabilirsin chatgpt oyun dosyalarını değiştirip yada .reg, .bat dosyaları hazırlayıp linkte atıyor
kral vvaloda ban yerim ondan gerek yok

pencereli yerine direkt tam ekran yapsanız benim 4060 5600x ile de 450 500 civarı geziyor sizde bir sıkıntı var
kral fps baktıyasn yüksek %1 düşük

kral vvaloda ban yerim ondan gerek yok
Örnek olarak verdim onu. Atınca değiştirmene gerek yok ki en azından sorunun kaynağını bulabilirsin bu şekilde. Bende driver düzgün kurulmamış mesela birde ekstra bir kaç söylediği windows ayarı yaptım düzeldi

Geri