1.0 TCE Clio Alınır mı?

Hocam yanlış anlamayın da bu paraya clio şart mı? Çünkü çok çok daha güzel araçlar varken en düşük aracı almak mantıksız geliyor bana. Gününüzde her araç yakıyor. Km de 1tl oynasa bile ekstradan onun karşılığında alacağınız emin olun çok daha iyi olacaktır.
Hocam kardeşim yeni ehliyet aldı o nedenle bu tarz küçük HB araç arıyoruz. Clio da Türkiyede üretildiğinden parçası ucuzdur diye düşündük. Bir de 1.5 modelleri sorunsuzmuş. Bizim için önemli olan sorun çıkarmaması çünkü arabadan hiç anlamıyoruz ailecek 😂 ve az masraflı olması ayrıca ikinci el piyasası hızlı çok satılıyor diye biliyorum bu aracı.
Şu anlık düşüncemiz 700-800 e 1.5 clio 4 almak. Artık daha sonra, bir sene sonra falan değiştirmek aracı.

Bence alınır gayet de binilir, tabi ki 1.5 dci daha iyi bir motor yeteri kadar temizini içine sinenini bulabiliyorsan, bulamıyorsan düşük kilometreli bir tane işini görecektir sonra üstüne para ekler yükseltirsin

Bence alınır gayet de binilir, tabi ki 1.5 dci daha iyi bir motor yeteri kadar temizini içine sinenini bulabiliyorsan, bulamıyorsan düşük kilometreli bir tane işini görecektir sonra üstüne para ekler yükseltirsin
Hocam 1.5 lere bakıyorum. Bütçeme uygun 90-140k kmlerdekiler var düşük yok malesef. Motordan falan da anlamam ekspere sokucam artık oradan bir şey çıkmazsa alacağım napiyim.

Alabileceğim en ucuz ve sesi net veren mikrofon modelini bulmak istiyorum.

Manuel ile otomatik arasında yakıt farkı oluyor. Otomatiğin 5.5 altına düşeceğini sanmıyorum. 1.0 TCE Muhtemelen 1.5 DCİ Clio'dan daha performanslıdır. Uyguna 1.5 DCİ alınabilir, clio 5 fiyatına yaklaşmadıkça.

Araç EDC (çift kavramalı) bir şanzımana sahip. Kavramalar ömrünü tamamladığında yenisiyle değiştirilir ve bu yeni alıcı için iyi bir şeydir zaten. Yeni kullanıcıyı ekstra masraftan kurtarmış oluyor.

mazotlu ile benzinli araçların yakıt tüketimini karşılaştırmak saçma, 1.0 tce benzinliye göre çok yakan bir araç değildir, gayette iyi çeker, çekmeme olayından şikayetçi olan 1.5 dci de de aynı şeyden şikayetçi olur.
1.0 tce gidiş konusunda üzmez, yakıt konusu beklentinize bağlı, benzinli araçlara göre çok yakıt tüketimi olmaz, son olarak 2. el çift kavramalı şansıman otomatik araç almak her zman soru işareti, 80.000 km sonrası şanzıman masraf çıkarma durumları olabiliyor ve az buz masraf değil. 1.5 dci de büyük ihtimal çift kavramalı vardır, ama benzinli olan yeni modellerde cvt var diye hatırlıyorum. Benzinli öneririm

Hocalarım merhaba tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. 1.0 Tce ye karar verdik yalnız bütçeme göre touchlar 100k kmlerde. Joy buldum bitane temiz 54k kmde. 70k kmde falan temiz gözüküyorlar yani. Kararsız kaldım doğrusu. Bu 1.0 tceler 100k civarında alınır mı sorun çıkarır mı acaba?

Merhaba hocalarım, clio düşünüyoruz. Baktığım kadarıyla bütçeme göre olan (800- 1000) bu model araçlar doluluk bakımından vs iyi. Lakin yakıt tüketimi önemli husus benim için. Bu aracın fazla yakıt tüketimi olduğu ve bu yakıt tüketimine karşın gitmediği söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hocam sana söyle diyim kim gitmiyor diyorsa yalan söylüyor, Biz geçen sene 1.0 tce kiralamıştık bildiğin kaz dağlarını tırmandık o arabayla. Araba dağı fisek gibi çıkıyor. Sanırsam 2024 fiyatı ile full depo 1.2k yamı ne o bantta doluyordu. (Sanırsam Opet'ten almıştık.) yakıt biraz yakıyor ama egea kadar, ki lpg ile tam uyumlu. orta paketi dolu icon olması lazım android carplay vs var.

Hocam sana söyle diyim kim gitmiyor diyorsa yalan söylüyor, Biz geçen sene 1.0 tce kiralamıştık bildiğin kaz dağlarını tırmandık o arabayla. Araba dağı fisek gibi çıkıyor. Sanırsam 2024 fiyatı ile full depo 1.2k yamı ne o bantta doluyordu. (Sanırsam Opet'ten almıştık.) yakıt biraz yakıyor ama egea kadar, ki lpg ile tam uyumlu. orta paketi dolu icon olması lazım android carplay vs var.
1.0 touch düşünüyoruz hocam bulduk 800 küsüre 100kmde araç. Bu hafta alacaz inşallah.

1.0 touch düşünüyoruz hocam bulduk 800 küsüre 100kmde araç. Bu hafta alacaz inşallah.
Güzel bir tercih Hocam, Bizde 700 küsür civarında 1.4 Egea Tercih etmiştik, 800'e cıkısmadı 700 bandında'da 1.4 iyi. Alım satım Presedürleri malum ama aklınıza takılan olursa sorabilirsiniz. Allah Kazasız Belasız binmmeyi nasip etsin :)

Güzel bir tercih Hocam, Bizde 700 küsür civarında 1.4 Egea Tercih etmiştik, 800'e cıkısmadı 700 bandında'da 1.4 iyi. Alım satım Presedürleri malum ama aklınıza takılan olursa sorabilirsiniz. Allah Kazasız Belasız binmmeyi nasip etsin :)
Sağ olun cümlemize

Yakıt olarak wag grubu tsi motorlar biraz az yakar rakiplerine göre ibiza fabia bakabilirsin 1.2 tsi motorlara

Kısa mesafe kullanacaksan dizel alma DPF den EGR den gına gelir küçük motorlar az yakmıyor 1.0-1.2.-1.3 turbo besleme olan motorlar performans iyi yakıt az değil Atmosferik 1.6 ile aynı yakar.
Yakıt az yaksın düşüncen varsa Atmosferik LPG araç alman daha mantıklı bence

Merhaba hocalarım, clio düşünüyoruz. Baktığım kadarıyla bütçeme göre olan (800- 1000) bu model araçlar doluluk bakımından vs iyi. Lakin yakıt tüketimi önemli husus benim için. Bu aracın fazla yakıt tüketimi olduğu ve bu yakıt tüketimine karşın gitmediği söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
şu fiyata kia cerato 2016-2017 çekiceksin 1.6 crdi ne performans ne de arızadan üzer tek sorunu aslında sorun değil tüm cift kavramaları arabada olan şey volan ve kavrama ortalama 30k ücreti var onun haricinde ne motoru arıza çıkartır ne de başka bişeyi hem sürmeyi öğrenince performansda isteyeceksiniz onun içinde üzmez sedan kullanırsınız hocam güvenin kendinize biraz kimler araba sürüyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu fiyata kia cerato 2016-2017 çekiceksin 1.6 crdi ne performans ne de arızadan üzer tek sorunu aslında sorun değil tüm cift kavramaları arabada olan şey volan ve kavrama ortalama 30k ücreti var onun haricinde ne motoru arıza çıkartır ne de başka bişeyi hem sürmeyi öğrenince performansda isteyeceksiniz onun içinde üzmez sedan kullanırsınız hocam güvenin kendinize biraz kimler araba sürüyor ya
volanı kavraması yeni değişmiş bir ceratoda bulunabilir illa senin değiştirmede gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,064
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri