Hocam bu paralara sıfır alman arabalar var elektrikli aynı şekildeTogg al daha iyi hocam valla bak. Tamam BMW Mercedes alman malı süper cart curt vs ama bir de sıfır araç almış olacaksın. Yakıtada para vermicen benzin kadar. Paranda ülkede kalacak. Araç stoklayıp piyasayı alt üst eden galerici ve al satçılarada para kazandırmamış olacaksın
çok biliyon git bi volvo alda görelimtogga bence binilmez yerli milli dedik 1milyon para istiyolar ona verceğim parayı volvoya veririm en azından yıllardır bilinen güvenli sağlam araba
Var zaten hocam yani kendi cebimden çıkmadı belki ama sonuçta babamın olan şey benimde sayılır xc40 değil belki amaçok biliyon git bi volvo alda görelim
Tofaş mi alion sjkskskstogg alırdım diyenler boş sallıyor. Daha servisi bile yok bişey olsa ne yapacaksınız ? Tamam araba güzel görünüyorda arıza yapınca sanayideki ahmet ustaya götürecek haliniz yok sırtınıza alıp bursaya mı gideceksiniz ?
bu fiyata bmw 118i 100 k daha eklenirse 218i var başka marka olursa cupra leon ve 100k ekleyip formentor alınırBütçem 1.250.000 TL hangisini önerirsiniz
Hocam araba piyasası hakkında hiç bilgim yok. Ama sıfır alman arabası varsa elektrikli ona yönelsin tabi. Ama sıfırdan kastımız nedir ? Galericinin sattığı sıfır mı ? Yoksa resmi bayinin miHocam bu paralara sıfır alman arabalar var elektrikli aynı şekilde
hocam bayiden baktım 1.250.000 den biraz fazla ama yani yerli ve milli dediğimiz araba alamıyacağımız bütçede yani demiyorum 200 bin olsun 400bin olsun ama en azından 700k 800k olsaydı o kadar vergiye rağman alman arabası ile aynı fiyata alıyorsak yani nerde kaldı bunun milli ve yerliliğiHocam araba piyasası hakkında hiç bilgim yok. Ama sıfır alman arabası varsa elektrikli ona yönelsin tabi. Ama sıfırdan kastımız nedir ? Galericinin sattığı sıfır mı ? Yoksa resmi bayinin mi
temiz 520 alabilirsiniz veya volvo olabilirBütçem 1.250.000 TL hangisini önerirsiniz
knk ailesi alıyordur.O kadar parası olan birinin bu forumda işi ne o da ayrı bir konu![]()
O kadar büyük para değil.O kadar parası olan birinin bu forumda işi ne o da ayrı bir konu![]()