Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Devonian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak Karahan
Şanslısınız sizin klavyeler geldi. Benim klavyeye gümrükte el koymuşlar. 1 hafta sonra fark ettim. Gümrüğe gelmeniz lazım dediler. Geleceğim gün de geri iade yapmışlar. Klavye şu an geri gidiyor. PTT'nin allah belasını versin gerçekten. Kafalarına göre iş yapıyorlar.

Mail Attım siteye para iadesi için 3-4 kere geri dönüş yok.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Şanslısınız sizin klavyeler geldi. Benim klavyeye gümrükte el koymuşlar. 1 hafta sonra fark ettim. Gümrüğe gelmeniz lazım dediler. Geleceğim gün de geri iade yapmışlar. Klavye şu an geri gidiyor. PTT'nin allah belasını versin gerçekten. Kafalarına göre iş yapıyorlar.

Nasil fark etin kral 2 gündür ptt kodu çıkıyor ama değişen bisey yok vergi falanda gozukmuyor

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,472
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
şu ptt yüzüne yurtdışı alışverişimi klavye ile sonlandırıyorum. birdaha online alışveriş yaparken önce hangi kargo firmasıyla çalıştıklarını soracağım. yada amazondan alıp geçeceğim. cidden ptt kargo kadar b0ktan bir firma daha görmedim.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Emre Efe

ben de gumruge gittim hic haber falan vermediler ben ustune dustugum icin haberim oldu pttyi darliyordum her gun

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Muhammed emin efe

Haftaya açılacak sanırım firma. Umarım sorununu çökerler.

Devonian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak Karahan
Nasil fark etin kral 2 gündür ptt kodu çıkıyor ama değişen bisey yok vergi falanda gozukmuyor

Valla baktım İstanbul Başakşehir PİM diye bi yerde 1 haftadır. sonra aradım işte bunların telefon numarasını gümrükte takıldı dediler. Gelip işlem yapmanız falan gerekiyor dediler. İş güç malum izin günü ayarlayana kadar da geri göndermişler.

ben de gumruge gittim hic haber falan vermediler ben ustune dustugum icin haberim oldu pttyi darliyordum her gun

Valla bilsem böyle bir şey olacağını keşke. O kadar yurt dışı alışverişi yaparım 15 sendir ilk defa böyle bir şey geldi başıma.

Haftaya açılacak sanırım firma. Umarım sorununu çökerler.

Aaa onlar Lunar yıl tatilinde falan değil mi? Hiç düşünmemiştim bunu. İyi oldu yazdığınız.

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Umut Kerem Azmaz
resim_2024-02-15_035247270.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

gecmiş olsun bizimkilerde geri gidiyor bu ptt nin yapacagı ısı ben taa...

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Umut Kerem Azmaz
senin klavyede yurt dısına geri iade mi olmuş
öyle yazıyor bilmiyorum ki

daha gelmemiş ürün bilgilerini ptt'ye yollamışlar. Birkaç güne gelir ülkeye
daha yurt dısında mı ulkeye gelmemiş mi

bana bilgilendirme felan yapılmadı bakalım nasıl olcak

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
öyle yazıyor bilmiyorum ki

daha yurt dısında mı ulkeye gelmemiş mi
evet daha yurt dışında otb Ürün bilgilerini ptt iletiklerini gösteriyor iade işlemi yok alta inersen ptt takip kodu olması lazım ülkeye geldiğinde ordan bakarsın vergiye

evet daha yurt dışında otb Ürün bilgilerini ptt iletiklerini gösteriyor iade işlemi yok alta inersen ptt takip kodu olması lazım ülkeye geldiğinde ordan bakarsın vergiye
Çevri yanlış orda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,524
Üyeler
160,105
Son üye
gok2bayram
Top Bottom