bendeki araba zaten corolla hybrid alçak arabaya alışamadım oldum olası yüksek kullandımEat8 şanzımanı seviyorum güzel de yeni dizel motorları önermem. Çok fazla arıza veriyorlar. Bu 1.5 motor, renonun 1.5 dci euro 6 olduktan sonra elektronik arızaları epeyce arttı. Ben olsam bu devirde turbo benzin ya da hibrit araç bakardım.
ben muslukcuyum agam yeri geliyor bagaja yük atmak gerekiyor corolla cross alacaktım çok para istiyorlar sıfır almayacağım müteahhitte var takasa gireceğiz o bana gt rifter verecek ben corollayı vereceğim para almadan vermeden yılda max 10k yapmıyorum bile corollanın vergisi 5600 oldu 6 aylık çok fazla motoru neden tercih etmezdin? benim arabamın yaşına göre kilometreside yüksek düşük istiyorum biraz 4 yaşında arabanın kilometresi 140k alırken umrumda olmamıştı ama zaman geçtikçe dokunmaya başladı keşke toyota ticari üretse kendi motoruyla direk alırdım@Reindi
Yılda 20-30 bin km yapmayacaksan dizel almanın bir anlamı yok. 1.5 HDI yazmışsın ama 1.5 BlueHDI mı demek istedin? CVT kadar konforlu olmayacaktır ama konfor olarak rahatsız edeceğini sanmıyorum. Fena bir şanzıman değil. Motor ise dizel olması ve adblue olması yüzünden tercih etmezdim ben ama fazla km yapan birisi isen tercih edilebilir. Anladığım kadarıyla sıfır alacaksın. Düzgün kullanıp bakımlarını zamanında yaparsan uzun yıllar götürür.
Günlük olarak kullanacaksanız neden hafif ticari alıyorsunuz? Binek araba konforunu vermeyecektir.
müteahhit istedi gel sana rifter verim diye bende hayale bakıyodum zatenben muslukcuyum agam yeri geliyor bagaja yük atmak gerekiyor corolla cross alacaktım çok para istiyorlar sıfır almayacağım müteahhitte var takasa gireceğiz o bana gt rifter verecek ben corollayı vereceğim para almadan vermeden yılda max 10k yapmıyorum bile corollanın vergisi 5600 oldu 6 aylık çok fazla motoru neden tercih etmezdin? benim arabamın yaşına göre kilometreside yüksek düşük istiyorum biraz 4 yaşında arabanın kilometresi 140k alırken umrumda olmamıştı ama zaman geçtikçe dokunmaya başladı keşke toyota ticari üretse kendi motoruyla direk alırdım
Uzun km yapmayacaksan dizel almak mantıklı olmuyor. Dizel geç ısınır ve ısınana kadar fazla yakar. Bakım masrafı daha fazla. Soğuk bir yerde yaşıyorsan ayrı bir sıkıntı. Adblue gibi bir durum var. Ek masraf oluşturuyor. Çok ağır yük yüklemiyorsan benzinli yetecektir. Hafif ticari araçlar bile yavaştan benzine geçiyor.ben muslukcuyum agam yeri geliyor bagaja yük atmak gerekiyor corolla cross alacaktım çok para istiyorlar sıfır almayacağım müteahhitte var takasa gireceğiz o bana gt rifter verecek ben corollayı vereceğim para almadan vermeden yılda max 10k yapmıyorum bile corollanın vergisi 5600 oldu 6 aylık çok fazla motoru neden tercih etmezdin? benim arabamın yaşına göre kilometreside yüksek düşük istiyorum biraz 4 yaşında arabanın kilometresi 140k alırken umrumda olmamıştı ama zaman geçtikçe dokunmaya başladı keşke toyota ticari üretse kendi motoruyla direk alırdım
hocam benim ilk sattığım dobloda ticariydi aktif taşıma arabası var l300 oda dizel yatırım amaçlı aldığım 21 model e300 var oda dizel 3-5 dakika bekleriz sıkıntı yok uzun soluklu değil 1-2 sene kullanırım bunu bir yerden para gelince direk corolla cross çok hoşuma gidiyor nakitim olsa bastırıp alırım direkUzun km yapmayacaksan dizel almak mantıklı olmuyor. Dizel geç ısınır ve ısınana kadar fazla yakar. Bakım masrafı daha fazla. Soğuk bir yerde yaşıyorsan ayrı bir sıkıntı. Adblue gibi bir durum var. Ek masraf oluşturuyor. Çok ağır yük yüklemiyorsan benzinli yetecektir. Hafif ticari araçlar bile yavaştan benzine geçiyor.
6 aylık motoru tercih etmezdim değil fazla km yapmayacak biri için dizeli mantıksız buluyorum.
10k bile yapmayacaksanız dizele gerek yok. bence takas yapmaya değmez.ben muslukcuyum agam yeri geliyor bagaja yük atmak gerekiyor corolla cross alacaktım çok para istiyorlar sıfır almayacağım müteahhitte var takasa gireceğiz o bana gt rifter verecek ben corollayı vereceğim para almadan vermeden yılda max 10k yapmıyorum bile corollanın vergisi 5600 oldu 6 aylık çok fazla motoru neden tercih etmezdin? benim arabamın yaşına göre kilometreside yüksek düşük istiyorum biraz 4 yaşında arabanın kilometresi 140k alırken umrumda olmamıştı ama zaman geçtikçe dokunmaya başladı keşke toyota ticari üretse kendi motoruyla direk alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
müteahhit istedi gel sana rifter verim diye bende hayale bakıyodum zaten
ben değiştirmesem bile yine satacağım corollayı binek araba gitmiyor bana günlük bizim dükkandaki arkadaşlar arıyor abi musluk bitti getir diye corollaya 2 paket musluk sığmıyor bunun sıkıntısını çok çekiyorum mesela10k bile yapmayacaksanız dizele gerek yok. bence takas yapmaya değmez.
ben tam tersini düşünüyorum millet motordan şikayetçi şanzımandan memnunmotor olarak üzmez ama şansımana güvenmiyorum
arkadaşımda 1,5 hdi var 60k'da daha sıkıntısını çekmediben değiştirmesem bile yine satacağım corollayı binek araba gitmiyor bana günlük bizim dükkandaki arkadaşlar arıyor abi musluk bitti getir diye corollaya 2 paket musluk sığmıyor bunun sıkıntısını çok çekiyorum mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben tam tersini düşünüyorum millet motordan şikayetçi şanzımandan memnun
O zaman arabaların tahmini bir değeri vardır. Benzer değerde ise boş yere takasa girme bence hafif ticari gerekli değilse. Dizel araba daha fazla masraf çıkartır. Her yıl muayene olması gerekiyor. Şehir içi hybrid motor çok az yakıyordur.hocam benim ilk sattığım dobloda ticariydi aktif taşıma arabası var l300 oda dizel yatırım amaçlı aldığım 21 model e300 var oda dizel 3-5 dakika bekleriz sıkıntı yok uzun soluklu değil 1-2 sene kullanırım bunu bir yerden para gelince direk corolla cross çok hoşuma gidiyor nakitim olsa bastırıp alırım direk