1 Milyon Bütçe İle Araba Önerisi

hakanoncul9

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,113
Aklımda birkaç model var aile için olacak 2020 civarı çok kaçan az yakan 6 ileri şanzımanlı sorunsuz nispeten dolu ve konforlu arıyorum tavsiye alırım

Ford Focus dizel
Megane 4 1.3 Tce yada 1.5 dci
Fiat Egea 1.6 dizel
Hyundai Elantra dizel yada 1.6 MPI
Skoda Scala

Ben de bu bütçe de çok araba araştırdım. Elantra hariç hepsine de bindim. Scala kesinlikle çok daha kaliteli çok daha konforlu hissettiriyo. Ben scala tercih ederdim

Ben de bu bütçe de çok araba araştırdım. Elantra hariç hepsine de bindim. Scala kesinlikle çok daha kaliteli çok daha konforlu hissettiriyo. Ben scala tercih ederdim
1.0 tsi motoruna bütçe yetiyor gibi çok araştırmadım ama

Bütçe yetiyorsa 1.0 motor 100bin km altı premium paket tercih edilmeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında en mantıklısı 1.0 motor zaten
elantra da çok çekiyor beni 2021 model 1.6 mpi

Aklımda birkaç model var aile için olacak 2020 civarı çok kaçan az yakan 6 ileri şanzımanlı sorunsuz nispeten dolu ve konforlu arıyorum tavsiye alırım

Ford Focus dizel
Megane 4 1.3 Tce yada 1.5 dci
Fiat Egea 1.6 dizel
Hyundai Elantra dizel yada 1.6 MPI
Skoda Scala
1.3 tce şahsi görüşüm

1.3 tce şahsi görüşüm
Motorun çok canını alırsa motoru erken yer ancak on numara motor valla
Şahsen megane yada scala derdim bende şaka makinesi isteniyorsa megane biraz daha konfor isteniyorsa bence scala, scala daha konforlu geldi bana

Elantra ve Scala'yı eliyorum.
( Elantrayı tipten ve satışının çok çok kolay olmamasından eledim. )
( Scala 1.0 motor, galiba 3 silindir o yüzden eledim. 4 Silindirse bakılabilir. )

Öncelik sıralaman şöyle olmalı bence ;
1.5DCi Megane > 1.6 Egea > Focus

fena bir araba değil aslında tüketimi 6 civarı

güzel seçenek sadece biraz fazla yakıyor diğerlerine göre
Yakıtı 8-9 normal sürüşte diğerlerine göre fazla ama performansıda kesinlikle öyle.En azından turbolu bir arabaya biniyorsunuz rampalarda ağlamıyor veyahut hafif sollamalarda öldüm bittim modunda değil.Şahsi görüşüm biraz yol tutuşu zayıf 160 170 ten sonra.Onunda bir önemi yok.

Motorun çok canını alırsa motoru erken yer ancak on numara motor valla
Şahsen megane yada scala derdim bende şaka makinesi isteniyorsa megane biraz daha konfor isteniyorsa bence scala, scala daha konforlu geldi bana
Motor çok hassas bir motor fenasal bir basınçla çalışıyor,şuanlık büyük bir arıza tufanı estirmiyor ama bence 2-3 yıla duymaya başlayacağız.Performans olarak gerçekten çok başarılı.

Yakıtı 8-9 normal sürüşte diğerlerine göre fazla ama performansıda kesinlikle öyle.En azından turbolu bir arabaya biniyorsunuz rampalarda ağlamıyor veyahut hafif sollamalarda öldüm bittim modunda değil.Şahsi görüşüm biraz yol tutuşu zayıf 160 170 ten sonra.Onunda bir önemi yok.

Motor çok hassas bir motor fenasal bir basınçla çalışıyor,şuanlık büyük bir arıza tufanı estirmiyor ama bence 2-3 yıla duymaya başlayacağız.Performans olarak gerçekten çok başarılı.
Şuanda bile ufak tefek çıkmaya başladı motor yiyen 1.3 tceler motorun çok canını alıyorlar sürerken 70-80 bin de motor yiyor araç ondan bence 1.5 dci alınması daha mantıklı megane alınacaksa
yinede ben olsam scala alırdım.

Şuanda bile ufak tefek çıkmaya başladı motor yiyen 1.3 tceler motorun çok canını alıyorlar sürerken 70-80 bin de motor yiyor araç ondan bence 1.5 dci alınması daha mantıklı megane alınacaksa
yinede ben olsam scala alırdım.
Scala kalite olarak bence de daha üstündür ama bu segmentte ben olsam çok kalite aramam.Ya Alman Ya Almam lafı scala içinde geçerli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,740
Üyeler
173,869
Son üye
carlopatrik36
Geri