megane 4 otomatik focus otomatik olabilir ticari olur diyorsanizda renault kangoo 1.3 tce otomatikler 0 olarak 1.300 tlOtomatik olsun istiyorum.Sedan veya SUV olsun.Biraz performansı iyi olsun yeter.Şimdiden teşekkürler
megane 1.3 tceOtomatik olsun istiyorum.Sedan veya SUV olsun.Biraz performansı iyi olsun yeter.1. milyon bütçem.Şimdiden teşekkürler
hocam 1.3 tce performanslı motor ancak duzgun devrinde kullanılmazsa gidiyor motor 1.5dci motor olan modelin motoru daha saglam mercedes odullu motordur 1.5 dci araştirabilirsinizmegane 1.3 tce
Ticari dokkerda her türlü eziyete maruz kalmasına rağmen bir kere sanayiye sokmadı inanılmaz bir motor gerçektenhocam 1.3 tce performanslı motor ancak duzgun devrinde kullanılmazsa gidiyor motor 1.5dci motor olan modelin motoru daha saglam mercedes odullu motordur 1.5 dci araştirabilirsiniz
hocam 2004 den beri ugretilen bir motordur mercedes odullu az yakan cok kaçan bir motordur kullananlara göre en az rektefiyesiz 340 bin km falan gidiyor diyorlarTicari dokkerda her türlü eziyete maruz kalmasına rağmen bir kere sanayiye sokmadı inanılmaz bir motor gerçekten
Hocam 2013 dokker var 1.5dci. Ağır hasar mı dersin sel mi dersin yük taşıma mı dersin her şeyi geçirdi araba şuan 330 bin kmde hala bana mısın demiyor. Öyle olunca 2021'inden aldık bir tanede. Gerçekten sağlam motor. Yakıtta 5.1 - 5.6 şehir içindehocam 2004 den beri ugretilen bir motordur mercedes odullu az yakan cok kaçan bir motordur kullananlara göre en az rektefiyesiz 340 bin km falan gidiyor diyorlar
dogrudur hocam kaç begirdi 90 mi 75 miHocam 2013 dokker var 1.5dci. Ağır hasar mı dersin sel mi dersin yük taşıma mı dersin her şeyi geçirdi araba şuan 330 bin kmde hala bana mısın demiyor. Öyle olunca 2021'inden aldık bir tanede. Gerçekten sağlam motor.
90 hocamdogrudur hocam kaç begirdi 90 mi 75 mi
altındaki arabanın limitlerini bilmeyenler f1 arabası gibi kullandığı için yiyor mtotru zaten. küçük hacim yüksek beygir evet belki sakıncalı fakat düzgün kullanılırsa iyi araç. mesela her vitesi redline da atmamak gibi.. 1.5 dci iyi motorda 1.3 tce ye göre gitmiyor.hocam 1.3 tce performanslı motor ancak duzgun devrinde kullanılmazsa gidiyor motor 1.5dci motor olan modelin motoru daha saglam mercedes odullu motordur 1.5 dci araştirabilirsiniz