1 Milyon bütçeye araba önerisi

Tayguw

80+
Reaksiyon skoru
0
Otomatik olsun istiyorum.Sedan veya SUV olsun.Biraz performansı iyi olsun yeter.1. milyon bütçem.Şimdiden teşekkürler

Otomatik olsun istiyorum.Sedan veya SUV olsun.Biraz performansı iyi olsun yeter.Şimdiden teşekkürler
megane 4 otomatik focus otomatik olabilir ticari olur diyorsanizda renault kangoo 1.3 tce otomatikler 0 olarak 1.300 tl

Megane 1.3 tce gerçekten performans olarak çok iyi.Peki arıza falan çıkartır mı

hocam 1.3 tce performanslı motor ancak duzgun devrinde kullanılmazsa gidiyor motor 1.5dci motor olan modelin motoru daha saglam mercedes odullu motordur 1.5 dci araştirabilirsiniz
Ticari dokkerda her türlü eziyete maruz kalmasına rağmen bir kere sanayiye sokmadı inanılmaz bir motor gerçekten

Ticari dokkerda her türlü eziyete maruz kalmasına rağmen bir kere sanayiye sokmadı inanılmaz bir motor gerçekten
hocam 2004 den beri ugretilen bir motordur mercedes odullu az yakan cok kaçan bir motordur kullananlara göre en az rektefiyesiz 340 bin km falan gidiyor diyorlar

hocam 2004 den beri ugretilen bir motordur mercedes odullu az yakan cok kaçan bir motordur kullananlara göre en az rektefiyesiz 340 bin km falan gidiyor diyorlar
Hocam 2013 dokker var 1.5dci. Ağır hasar mı dersin sel mi dersin yük taşıma mı dersin her şeyi geçirdi araba şuan 330 bin kmde hala bana mısın demiyor. Öyle olunca 2021'inden aldık bir tanede. Gerçekten sağlam motor. Yakıtta 5.1 - 5.6 şehir içinde

Hocam 2013 dokker var 1.5dci. Ağır hasar mı dersin sel mi dersin yük taşıma mı dersin her şeyi geçirdi araba şuan 330 bin kmde hala bana mısın demiyor. Öyle olunca 2021'inden aldık bir tanede. Gerçekten sağlam motor.
dogrudur hocam kaç begirdi 90 mi 75 mi

hocam 1.3 tce performanslı motor ancak duzgun devrinde kullanılmazsa gidiyor motor 1.5dci motor olan modelin motoru daha saglam mercedes odullu motordur 1.5 dci araştirabilirsiniz
altındaki arabanın limitlerini bilmeyenler f1 arabası gibi kullandığı için yiyor mtotru zaten. küçük hacim yüksek beygir evet belki sakıncalı fakat düzgün kullanılırsa iyi araç. mesela her vitesi redline da atmamak gibi.. 1.5 dci iyi motorda 1.3 tce ye göre gitmiyor.

Hocam 1.5 DCI performans olarak memnun eder mi.Motoru zaten dayanıklı ve tüketimide az

Geri