10-20 k arası pc

Dostum onu biliyorum da 2080 de aşırı pahalı yahu :)
yani dostum bütçen 15 k falansa 2080 alınır fakat bütçen biraz daha azsa 2070 super alabilirsin ama yani genede 10 15 k lık sistemde 1660 kullanımlası saçma olur en ama en az 2060 super kullanılmalı bence

Arkadaşlar güzel öneride bulunmuş ama sıvı soğutma olarak eğer 1500 TL civarınız olursa Thermaltake Water 3.0 360mm sıvı soğutma alınız. OC yapılınca en potansiyelli sıvı soğutmadır kendisi.
Post automatically merged:

Dostum arkadaş ekipman dahil istemiş.
(ekipmanlar ile beraber 10 ila 20 k arası olursa teşekkür ederim)

Çok teşekkür ederim hayırlı cumalar

Son bir soru daha sorayım Rtx 2080 yerine ne alabilirim yani bütçe var ama o kadar da fazla harcamak istemiyorum 1660 ya da 970 gibi ekran kartları olmaz mı? (mazur görün pek bilmiyorum :))
Beklentiniz nedir sistem için?

Birazdan sistem önerisi yapabilirim isterseniz.

Beklentiniz nedir sistem için?

Birazdan sistem önerisi yapabilirim isterseniz.
Dostum hem ortalama düzeyde yayın açıp hem de klasik oyunları oynamayı düşünüyorum (cs go, lol, valorant gibi) yani onun haricinde yapacağım çok fazla bir şey yok sistem min iki üç sene benim işimi görse Bi de çok güzel olur teşekkürler şimdiden

13-14 bin gibi bir bütçe ile bu ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek güzel bir sistem ekipmanlar ile beraber dizilebilir.
Sadece oyun olsaydı 3-4 bin lira bile yeterdi ama yayın da istiyorsunuz belli ki, biraz daha çıta arttırmak şart. Dediğim gibi yaklaşık 14bin lira ile olur bu iş, öneri yapayım mı?

13-14 bin gibi bir bütçe ile bu ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek güzel bir sistem ekipmanlar ile beraber dizilebilir.
Sadece oyun olsaydı 3-4 bin lira bile yeterdi ama yayın da istiyorsunuz belli ki, biraz daha çıta arttırmak şart. Dediğim gibi yaklaşık 14bin lira ile olur bu iş, öneri yapayım mı?
Olur valla hem de çok güzel olur teşekkür ederim şimdiden

ak akçe sitesinde herhangi bir sıkıntıda iade yapılabiliyor mu ?

ak akçe sitesinde herhangi bir sıkıntıda iade yapılabiliyor mu ?
RAM önerisini yanlış yapmışım kusura bakmayın, şöyle olmalı:
https://www.akakce.com/RAM/en-ucuz-...4-hx432c16fb3a-8-bellek-fiyati,552639066.html
2 tane.

Akakçe satıcı değil zaten, bir ürünün en uygun fiyatlı olduğu güvenilir siteleri gösteren platform, "Satıcıya git" e tıkladığınızda n11, hepsiburada, trendyol, Depopark, Sitem gibi alışveriş sitelerine yönlendiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,094
Üyeler
191,032
Son üye
yumukyunus
Geri