100/110 bin sistem önerisi

Reaksiyon skoru
1
Merhaba 100 ile 110 arasında sistem arıyorum teker teker kendim toplayamıyorum ilk bilgisayarım olacağı için bilmiyorum ondan hazır sistemlere bakıyorum 9800x3d işlemci ile rtx5080 kombinasyonu istiyorum

vatanda oem paletlerde indirim vardı 870 ana kart 64 gb ramlşi sistem 113 idi kaçırmasaydın keşks

ondaki en büyük sıkıntı hazır gelmiyor ya sistem kendimiz kuruyoruz her şeyini yapılabilir bir iş mi ki acaba
istersen birleştiriyorlar istemiyorsan ayrı gönderiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ondaki en büyük sıkıntı hazır gelmiyor ya sistem kendimiz kuruyoruz her şeyini yapılabilir bir iş mi ki acaba
a öyleymiş harbi, ama sıkıntı olmaz ki normal bir bilgisayarcıya götürsen birleştirir 500- 1 k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapılır ya ben de korkuyordum almadan önce. sıkıntı çıktı kendim düzeltmek durumunda kaldım her şeyi öğrendim 1-2 saatte. ama herhangi bir bilgisayarcı da yapar veya çevrende arkadaşın v.s varsa o da yardım eder

Bende kendim montaj yapamadığım yani bilmediğim için parça parça alıcaksamda servisin gelip yapmasını istiyorum

Merhaba 100 ile 110 arasında sistem arıyorum teker teker kendim toplayamıyorum ilk bilgisayarım olacağı için bilmiyorum ondan hazır sistemlere bakıyorum 9800x3d işlemci ile rtx5080 kombinasyonu istiyorum
hazır sistemler artık toplanmıyor oem paket adı altında satılıyor gene sen topluyorsun bitti o devir

Geri