A Aliemin84 80+ Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 173 Dahası Reaksiyon skoru 45 İsim Ali Emin 18 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaslar minik klavye onerilerinizi bekliyorum. Eski klavyem dandık bi t60tı ona ragmen cok memnundum. en buyuk numpadlı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaslar minik klavye onerilerinizi bekliyorum. Eski klavyem dandık bi t60tı ona ragmen cok memnundum. en buyuk numpadlı olursa sevinirim.
JaeSun 80+ Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 75 Dahası Reaksiyon skoru 24 İsim Taha Taşkan 18 Ekim 2024 #2 Aliemin84 yazmış: Merhaba arkadaslar minik klavye onerilerinizi bekliyorum. Eski klavyem dandık bi t60tı ona ragmen cok memnundum. en buyuk numpadlı olursa sevinirim. Devamı için tıklayın... Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - 850₺ bandında kullandığım klavyedir tavsiye ederim.
Aliemin84 yazmış: Merhaba arkadaslar minik klavye onerilerinizi bekliyorum. Eski klavyem dandık bi t60tı ona ragmen cok memnundum. en buyuk numpadlı olursa sevinirim. Devamı için tıklayın... Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - 850₺ bandında kullandığım klavyedir tavsiye ederim.