1000 TL Mouse Önerisi

Win7Multi

80+
Reaksiyon skoru
37
Ekran Alıntısı.webp

Setup kuracağım. Bu şekilde tutuyorum. Beyaz önerirseniz sevinirim. Kalteli olsun.

Alabileceğin bütçede kablosuz olarak seçenekler kısıtlı bu bütçedeki alınabilecek en iyi ürünlerden birisini atmış arkadaş başka modeller var mı şu an bilmiyorum çıkarsa max 1 ya da 2 çıkar onlar da yukardakiyle denk olur ya da 2. elden bakman gerekir

Alabileceğin bütçede kablosuz olarak seçenekler kısıtlı bu bütçedeki alınabilecek en iyi ürünlerden birisini atmış arkadaş başka modeller var mı şu an bilmiyorum çıkarsa max 1 ya da 2 çıkar onlar da yukardakiyle denk olur ya da 2. elden bakman gerekir
Bunu dışardan beğendim sadece nasıldır oni sordum. Bişey söylicem laptop için setup kuracağım beyaz odaklı yapmak istiyorum. Çok pahalı olurmu?

Bunu dışardan beğendim sadece nasıldır oni sordum. Bişey söylicem laptop için setup kuracağım beyaz odaklı yapmak istiyorum. Çok pahalı olurmu?
İnan bilmiyorum beyazlar tabii ki genel olarak daha pahalı oluyorlar ama almak istediğin ürünleri bir yere yaz planla sonra gerektikçe teker teker konu açıp başka arkadaşlardan yardım isteyerek alabilirsin Masa alacaksan 140x70 boyutlarında Beyaz Masa arıyorum bütçem 1500-2000 gibisinden veya daha fazla bütçen varsa masa yaptırmak istiyorum gibisinden başlıklar konular açabilirsin birçok arkadaş başka konulara hakim olduğundan başka konularda başka arkadaşlar genellikle daha yardımcı olurlar

VXE R1 SE+

Geri