Mert Yıldırım
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Herkese selam, ekipmanlarımı güncelliyorum 1000₺ ye kadar bütçem var. Klavye önerebilir misiniz?
Herkese selam, ekipmanlarımı güncelliyorum 1000₺ ye kadar bütçem var. Klavye önerebilir misiniz?
Calypso mu ogre mi?![]()
Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.980,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Calypso. Ogre kronik diyorlar.Calypso mu ogre mi?
Calypso serisi gayet iyi diye düşünüyorum.1000 TL ye gamepower asla alınmaz.
Diğer klavyeleri klasik outemu sadece calypso'da outemu gaote var basmama sorunları fazla olmuyor calypsoda yani uygun olduğu sürece alınabilir bir klavye fakat 950TL'yi hiç hak etmiyor.Calypso serisi gayet iyi diye düşünüyorum.
Fiyat konusuna bir şey diyemem. Fikrimi belirttim. Gayet iyi bir klavye olduğunu düşünüyorum. Eleştiriniz için teşekkürler.Diğer klavyeleri klasik outemu sadece calypso'da outemu gaote var basmama sorunları fazla olmuyor calypsoda yani uygun olduğu sürece alınabilir bir klavye fakat 950TL'yi hiç hak etmiyor.