cherry mx olmaz başka switch olur ayrıca kötülemek yerine daha iyisini bulun konuşalım rampage öneriyorsunuz 1100 tlOutemu switch e hot swap olsa ne olacak ? Geri kalan switchler için yine lehim yapman gerekiyor
cherry mx olmaz başka switch olur ayrıca kötülemek yerine daha iyisini bulun konuşalım rampage öneriyorsunuz 1100 tlOutemu switch e hot swap olsa ne olacak ? Geri kalan switchler için yine lehim yapman gerekiyor
REDRAGON K552 - REDRAGON K568R ikisi arasında kaldım oyun oynarken sorun olur muBu bütçelerde trde satılan en iyi klavye derim https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12561
ne gibi bir sorun
cok soru sordum kb ama. bu viedodaki senin söyledigin ile aynı klavye mi yoksa farklı bir model mine gibi bir sorun
bence hem tkl olması hemde red switch olması nedeniyle k568r daha iyi iki klavyede hot swappable ucuz olmasıda cabası
bu videodaki rgb benim attığım rainbow videodaki blue switch benim attığım redcok soru sordum kb ama. bu viedodaki senin söyledigin ile aynı klavye mi yoksa farklı bir model mi
daha dün satın aldım yarın öbürgün geliceksenin kullandıgını alıyorum sen ne zamandır kullanıyorsun ve memnunmusun
Kötülemek mi ? Dostum "Rampage alınmaz 2 ayda bozulur." Diyen sensin ben mi kötülüyorum ? Direkt olarak markayı sen kötülüyorsun ama polemiğe girmeyeceğim. Konu sahibi için de direkt olarak mk61 almasını öneririm bu fiyat bandındaki en iyi klavyedir.cherry mx olmaz başka switch olur ayrıca kötülemek yerine daha iyisini bulun konuşalım rampage öneriyorsunuz 1100 TL
rampage alınmaz çünkü kime sorarsan sorKötülemek mi ? Dostum "Rampage alınmaz 2 ayda bozulur." Diyen sensin ben mi kötülüyorum ? Direkt olarak markayı sen kötülüyorsun ama polemiğe girmeyeceğim. Konu sahibi için de direkt olarak mk61 almasını öneririm bu fiyat bandındaki en iyi klavyedir.
Tamam hocam sen alınmaz diyorsan alınmaz. Gayette kaliteli ürünleri var bu arada yok şu marka alınmaz yok bu marka alınmaz diyerek ürün seçilmez. Hangi ürün daha fiyatına göre daha performanslı ise o ürün alınır.rampage alınmaz çünkü kime sorarsan sor
kanka bende arada kalmıştım iyi diyorsan sipariş edicemGamakay mk61 yellow switch
Banggood ne üzerinden yeni kayıt indirimiyle alabilirsiniz