aulacılar gelir şimdi haberin olsuncorsair k60 kullanıyom şuan ama memnun değilim bütçemde 1k civarı tekrardan kb435l almayı düşündüm ancak bulamadım var mı öneriniz
kanka adam bilmiyor olabilir neden aulacılar gelip diyip aula markasına karşı kötü bir algı operasyonu gerçekleştiriyorsunuz ki? gayet güzel bir klavye.aulacılar gelir şimdi haberin olsun
klavyeye laf etmiyorum. forumun tek öneri klavyesi f75 oldu o yüzdenkanka adam bilmiyor olabilir neden aulacılar gelip diyip aula markasına karşı kötü bir algı operasyonu gerçekleştiriyorsunuz ki? gayet güzel bir klavye.
indirim var ve herkesin yararlanmasını istiyoruz çünküklavyeye laf etmiyorum. forumun tek öneri klavyesi f75 oldu o yüzden
stok bitmişti en sonindirim var ve herkesin yararlanmasını istiyoruz çünkü
kanka 3k diyor bi tık daha hesaplı bir şey lazım zzaten 180k borcum var
indirim nerde var link atabilir misinindirim var ve herkesin yararlanmasını istiyoruz çünkü
3k değil trye al türkiyeye alkanka 3k diyor bi tık daha hesaplı bir şey lazım zzaten 180k borcum var
Mesaj otomatik birleştirildi:
indirim nerde var link atabilir misin
hocam normalde 920 TL'ye geliyor temuda. Stok gelmesini bekleyebilirsin.kanka 3k diyor bi tık daha hesaplı bir şey lazım zzaten 180k borcum var
Mesaj otomatik birleştirildi:
indirim nerde var link atabilir misin
indirim var ve herkesin yararlanmasını istiyoruz çünkü