Neler Yeni

100x60cm civarı çalışma masası önerisi!

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mahmut kamil usta
Merhaba, günaydınlar herkese. Odam için çalışma masası arıyorum üstüne laptobumu ve monitörümü koyucam. Odam çok geniş değil bu sebeple en fazla 100x60cm ölçülerinde bir masaya ihtiyacım var. Bütçeyi düşünmedim ama çok fazla bütçem yok bu sebeple tüm önerilerinize açığım.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,861
İsim
Emir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan
var mı öneriniz? odam çoğunlukla beyaz zaten
beyaz olanı al geç hocam bu paraya daha iyisi yok 160 olduğu için sallanır mı bilemedim 140 lığı arkadaşta var sallanma hissetmedim laptop için almış

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mahmut kamil usta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatı biraz daha arttırabiliriz. Ayrıca sabit bir masa istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyaz olanı al geç hocam bu paraya daha iyisi yok 160 olduğu için sallanır mı bilemedim 140 lığı arkadaşta var sallanma hissetmedim laptop için almış
maalesef alamam çünkü 100cm, en fazla 110cm olabilir

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,776
İsim
Orkun
Merhaba, günaydınlar herkese. Odam için çalışma masası arıyorum üstüne laptobumu ve monitörümü koyucam. Odam çok geniş değil bu sebeple en fazla 100x60cm ölçülerinde bir masaya ihtiyacım var. Bütçeyi düşünmedim ama çok fazla bütçem yok bu sebeple tüm önerilerinize açığım.
Öneririm, antrasit olanını kullanıyorum 2 3 senedir. Sallanma çok minimal mevcut o da ağır olmadığından dolayı.
Bu fiyat bandında sağlam ağır profilli ahşap masa bulmak imkansız zaten.
Üst tabla sunta üzeri kaplama, piyasada ki masaların hepsinde olduğu gibi ancak çok sağlam bir sıkıntı yaşamadım hiç.
Alt profiller de bana göre sağlam biraz ince bulsam da.
Satıcı da güvenilir, ben ilk aldığımda kargoda üstüne basmışlardı, üst tabla çatlak gelmişti. Bildirdim durumu satıcıya yeni üst tabla gönderdi sorunumu 1 hafta içerisinde çözdü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mahmut kamil usta
Öneririm, antrasit olanını kullanıyorum 2 3 senedir. Sallanma çok minimal mevcut o da ağır olmadığından dolayı.
Bu fiyat bandında sağlam ağır profilli ahşap masa bulmak imkansız zaten.
Üst tabla sunta üzeri kaplama, piyasada ki masaların hepsinde olduğu gibi ancak çok sağlam bir sıkıntı yaşamadım hiç.
Alt profiller de bana göre sağlam biraz ince bulsam da.
Satıcı da güvenilir, ben ilk aldığımda kargoda üstüne basmışlardı, üst tabla çatlak gelmişti. Bildirdim durumu satıcıya yeni üst tabla gönderdi sorunumu 1 hafta içerisinde çözdü.
teşekkür ederim hocam ama fiyatı arttırıp biraz daha sağlam bir şey almak isterim. Ayrıca raflı olsun istemiyorum.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,776
İsim
Orkun
teşekkür ederim hocam ama fiyatı arttırıp biraz daha sağlam bir şey almak isterim. Ayrıca raflı olsun istemiyorum.
Rafsız arıyorsan Ceramical atmış arkadaş onun daha ufak boyutlarına bakabilirsin ama mutlaka sallanma olacaktır. Üstünde 20 30 kilo ahşap tabla bulunan gerçek ahşap masalarda ancak sallanma olmuyor. Onun dışında her masa sallanır bir yere sabitlemediğin sürece.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan
Bunu alma hocam rezil ben kullanıyorum masa köşede ancak öyle sallanmıyor dandiklik abidesi :D

1200 tl buna vereceğine pc yi yere kur daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mahmut kamil usta
Bunu alma hocam rezil ben kullanıyorum masa köşede ancak öyle sallanmıyor dandiklik abidesi :D

1200 tl buna vereceğine pc yi yere kur daha iyi
bende pek beğenmedim hocam en başta ölçüleri uymuyor zaten ayrıca o kadar para verdiğim cihazları sağlam bir masanın üstüne koymak isterim

Şu masayı buldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,549
Üyeler
162,022
Son üye
cemilture
Top Bottom