JustPlayer004
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
merhabalar fifa online 4 indireceğim ancak 101xp diye bir şey indirtiyor acaba bu launcher virüslümüdür güvenilirmidir
Virüslü değil ben indirdim ama sana şunu soyliyim oyun berbat e footbal yani pesin online i daha kaliteli grafikleri çok yapmacık sahayı vs boyamislar gibimerhabalar fifa online 4 indireceğim ancak 101xp diye bir şey indirtiyor acaba bu launcher virüslümüdür güvenilirmidir
Virüslü değil ben indirdim ama sana şunu soyliyim oyun berbat e footbal yani pesin online i daha kaliteli grafikleri çok yapmacık sahayı vs boyamislarmerhabalar fifa online 4 indireceğim ancak 101xp diye bir şey indirtiyor acaba bu launcher virüslümüdür güvenilirmidir
Ayrıca top fln açarken berbat bir animasyonu var diğerleri gibi değilmerhabalar fifa online 4 indireceğim ancak 101xp diye bir şey indirtiyor acaba bu launcher virüslümüdür güvenilirmidir
anladım şimdi indiriom ama indirme hızı baya düşük yoğunluk var sanırsamVirüslü değil ben indirdim ama sana şunu soyliyim oyun berbat e footbal yani pesin online i daha kaliteli grafikleri çok yapmacık sahayı vs boyamislar gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Virüslü değil ben indirdim ama sana şunu soyliyim oyun berbat e footbal yani pesin online i daha kaliteli grafikleri çok yapmacık sahayı vs boyamislar
Ayrıca top fln açarken berbat bir animasyonu var diğerleri gibi değil
bende zaten pes 2021orjinali var hocam hatta 331saat oynamışımOyun gerçekten berbat beğenmedim adam 3 saat oynamış direk full kadro dizmiş
Bedava pes oyna daha eğlenceli
fifa indirme kötü ve çok karışık arayüzü falan.bende zaten pes 2021orjinali var hocam hatta 331saat oynamışım
indirebilirsem bir denemek istiyorum beğenmem herhalde ama indirebilirsem baya yavaş indiriyorfifa indirme kötü ve çok karışık arayüzü falan.
istersen indir ama
yoğunluk var bende 3 saatte indirdi 100mb kablonet var bendeindirebilirsem bir denemek istiyorum beğenmem herhalde ama indirebilirsem baya yavaş indiriyor
indirmiyorum hocam iptal ettim gerek yok elimde orj pes varken fifa oynamak saçma fifa 22im olaydı oynardım ancak o da pahalı biz burdan pes devam edelim en iyisififa indirme kötü ve çok karışık arayüzü falan.
istersen indir ama
Şöyle söyleyeyim sana Grafikleri bana göre FİFA 18 Grafiği gibi. Kötü yanları elbet var yok değil. Sonuçta bize sundukları şeyler ücretsiz bir oyunun hak ettiği kadar. Bana göre grafikleri hoş tatlı bir seviyede. 2 Günde ortalama 14 saat Fifa Online 4 oynadım benim hoşuma gitti oyun. Türkçe spikerde işin en iyi tarafı.indirmiyorum hocam iptal ettim gerek yok elimde orj pes varken fifa oynamak saçma fifa 22im olaydı oynardım ancak o da pahalı biz burdan pes devam edelim en iyisi![]()
anladım şuan indirme gibi bir niyetim yok zaten baya yoğunluk var bir kaç gün geçsin denerim olmadıŞöyle söyleyeyim sana Grafikleri bana göre FİFA 18 Grafiği gibi. Kötü yanları elbet var yok değil. Sonuçta bize sundukları şeyler ücretsiz bir oyunun hak ettiği kadar. Bana göre grafikleri hoş tatlı bir seviyede. 2 Günde ortalama 14 saat Fifa Online 4 oynadım benim hoşuma gitti oyun. Türkçe spikerde işin en iyi tarafı.