101Xp launcher virüslümü

JustPlayer004

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
merhabalar fifa online 4 indireceğim ancak 101xp diye bir şey indirtiyor acaba bu launcher virüslümüdür güvenilirmidir

merhabalar fifa online 4 indireceğim ancak 101xp diye bir şey indirtiyor acaba bu launcher virüslümüdür güvenilirmidir
Virüslü değil ben indirdim ama sana şunu soyliyim oyun berbat e footbal yani pesin online i daha kaliteli grafikleri çok yapmacık sahayı vs boyamislar gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Virüslü değil ben indirdim ama sana şunu soyliyim oyun berbat e footbal yani pesin online i daha kaliteli grafikleri çok yapmacık sahayı vs boyamislar
Ayrıca top fln açarken berbat bir animasyonu var diğerleri gibi değil

Virüslü değil ben indirdim ama sana şunu soyliyim oyun berbat e footbal yani pesin online i daha kaliteli grafikleri çok yapmacık sahayı vs boyamislar gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Virüslü değil ben indirdim ama sana şunu soyliyim oyun berbat e footbal yani pesin online i daha kaliteli grafikleri çok yapmacık sahayı vs boyamislar

Ayrıca top fln açarken berbat bir animasyonu var diğerleri gibi değil
anladım şimdi indiriom ama indirme hızı baya düşük yoğunluk var sanırsam

Oyun gerçekten berbat beğenmedim adam 3 saat oynamış direk full kadro dizmiş
Bedava pes oyna daha eğlenceli

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    203.4 KB · Hit: 71
indirmiyorum hocam iptal ettim gerek yok elimde orj pes varken fifa oynamak saçma fifa 22im olaydı oynardım ancak o da pahalı biz burdan pes devam edelim en iyisi :D
Şöyle söyleyeyim sana Grafikleri bana göre FİFA 18 Grafiği gibi. Kötü yanları elbet var yok değil. Sonuçta bize sundukları şeyler ücretsiz bir oyunun hak ettiği kadar. Bana göre grafikleri hoş tatlı bir seviyede. 2 Günde ortalama 14 saat Fifa Online 4 oynadım benim hoşuma gitti oyun. Türkçe spikerde işin en iyi tarafı.

Şöyle söyleyeyim sana Grafikleri bana göre FİFA 18 Grafiği gibi. Kötü yanları elbet var yok değil. Sonuçta bize sundukları şeyler ücretsiz bir oyunun hak ettiği kadar. Bana göre grafikleri hoş tatlı bir seviyede. 2 Günde ortalama 14 saat Fifa Online 4 oynadım benim hoşuma gitti oyun. Türkçe spikerde işin en iyi tarafı.
anladım şuan indirme gibi bir niyetim yok zaten baya yoğunluk var bir kaç gün geçsin denerim olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,224,033
Üyeler
198,684
Son üye
emrekuscu

Geri