YetmezARKADAŞLAR MERHABA 1050TI 4GB ALMAYİ DUSUNÜYORUM MADDİ YÖNDEN SIKINTILAR OLDU ELİMDE COOL MASTER PSU VAR KFOTOĞRAFTAKİ SIZCE BUNU KULLANSAM SIKINTI OLURMU?
yetmez ancak oynatır bi şekildeARKADAŞLAR MERHABA 1050TI 4GB ALMAYİ DUSUNÜYORUM MADDİ YÖNDEN SIKINTILAR OLDU ELİMDE COOL MASTER PSU VAR KFOTOĞRAFTAKİ SIZCE BUNU KULLANSAM SIKINTI OLURMU?
Diğer donanımlarada bağlı ama 350w yeteceğini düşünmüyorumARKADAŞLAR MERHABA 1050TI 4GB ALMAYİ DUSUNÜYORUM MADDİ YÖNDEN SIKINTILAR OLDU ELİMDE COOL MASTER PSU VAR KFOTOĞRAFTAKİ SIZCE BUNU KULLANSAM SIKINTI OLURMU?
300w ama sana gelen 216 w bilgisayari açarsin ama oyunlara girdiğinde muhtemelen sorun olurARKADAŞLAR MERHABA 1050TI 4GB ALMAYİ DUSUNÜYORUM MADDİ YÖNDEN SIKINTILAR OLDU ELİMDE COOL MASTER PSU VAR KFOTOĞRAFTAKİ SIZCE BUNU KULLANSAM SIKINTI OLURMU?
450 yeterli olurmu peki300w ama sana gelen 216 w bilgisayari açarsin ama oyunlara girdiğinde muhtemelen sorun olur
450 yeterli olurmu300w ama sana gelen 216 w bilgisayari açarsin ama oyunlara girdiğinde muhtemelen sorun olur
Kaliteli bir 450w yeterli olur450 yeterli olurmu peki
Post automatically merged:
450 yeterli olurmu
12v kanalından yüksek değer veren bir psu yeterli olacaktır.450 yeterli olurmu peki
Post automatically merged:
450 yeterli olurmu