Ferhat Yalçın
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
10k civarı oyuncu koltugu önerisi
xprime.com.tr
Aslında bende bunu düşünüyorum ama kalitesi falan nasıl bilmiyorumBilmiyorum bu takımı biliyor musun, valorant oynuyor musun ama ayak uzatmak için bir eklentisi var ve bu markanın diğer ürünlerinde yok. HAWK önericektim ama 9.5k'ya FAB serisi yerine bu çok daha mantıklı duruyor..
![]()
xPrime Titan BBL Edition Pro Oyuncu Koltuğu
xPrime Titan BBL Edition Pro Oyuncu Koltuğu En İyi Fiyatlarla xPrime.com.tr'de! Şimdi Sipariş Ver Vade Farksız 3 Taksit Fırsatını Kaçırma!xprime.com.tr
ya xprime ya da xdriveda kurulumdan sonra iade yok/titanseat throne 11.5k çok iyi-hawk future 9 ay peşin fiyat taksitle10k civarı oyuncu koltugu önerisi
Titanseatı bilmiyorum da hawk nasıl dayanıklımıya xprime ya da xdriveda kurulumdan sonra iade yok/titanseat throne 11.5k çok iyi-hawk future 9 ay peşin fiyat taksitle
ikiside çok iyi markalar hawk zaten bu işin müriTitanseatı bilmiyorum da hawk nasıl dayanıklımı
Hawk ın hangisini alıyım senceikiside çok iyi markalar hawk zaten bu işin müri
future black iyidir 150kg yazıyor ama 180kga kadar rahat taşıyoHawk ın hangisini alıyım sence
Tamam teşekkürlerfuture black iyidir 150kg yazıyor ama 180kga kadar rahat taşıyo