Neler Yeni

10k ya telefon önerisi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
pardonda sıfır nerde var 15 den ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam genel diyelim fotoda çekilir oyunda oynanır videoda izlenir
İphone iyidir. Piyasa yine her zamanki gibi hareketli. Şuanda sıfırı 17, arada 2k fiyat var bence iyi değil. O fiyatlarda 12 mini var eğer ki ekranı sıkıntı etmeyecekseniz önerimdir. Birkaç ay önce 16ya bulmuştum. Şimdi fiyatlar ne olmuştur bilmem

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
İphone iyidir. Piyasa yine her zamanki gibi hareketli. Şuanda sıfırı 17, arada 2k fiyat var bence iyi değil. O fiyatlarda 12 mini var eğer ki ekranı sıkıntı etmeyecekseniz önerimdir. Birkaç ay önce 16ya bulmuştum. Şimdi fiyatlar ne olmuştur bilmem
hocam sizce seçimlerden sonra nolur beklesemmi bilemedim

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
hocam sizce seçimlerden sonra nolur beklesemmi bilemedim
ÖTV indirimi olacak üniversite öğrencisi iseniz ucuza telefon alabilirsiniz. Değilseniz de üni okuyan birini bulup onun üzerinden alabilirsiniz. Bu prosedürü tam bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi? Başka birinden ötv indirimli telefon alınabilir mi? Sadece bilenler yazsın. Tahminimce alınabilir.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
ÖTV indirimi olacak üniversite öğrencisi iseniz ucuza telefon alabilirsiniz. Değilseniz de üni okuyan birini bulup onun üzerinden alabilirsiniz. Bu prosedürü tam bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi? Başka birinden ötv indirimli telefon alınabilir mi? Sadece bilenler yazsın. Tahminimce alınabilir.
ben geç başladım 1 senem var lisenin bitmesine belli bir süremi geçerli olcak yoksa her gence 1 kerelikmi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
ben geç başladım 1 senem var lisenin bitmesine belli bir süremi geçerli olcak yoksa her gence 1 kerelikmi
Evet her üniversite öğrencisine 1 kereye mahsus olmak üzere. Eğer ki başka birinden alma olayı oluyorsa üni okuyan kuzenimin üzerinden alırım.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Evet her üniversite öğrencisine 1 kereye mahsus olmak üzere. Eğer ki başka birinden alma olayı oluyorsa üni okuyan kuzenimin üzerinden alırım.
inş yürürlüğe girer ama şöyle bişi olur ucuza alıp pahalıya satma durumları çoğalır bi yandan sıkıntılı 1 yıl kullanma satamama şartı olsa keşke

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
inş yürürlüğe girer ama şöyle bişi olur ucuza alıp pahalıya satma durumları çoğalır bi yandan sıkıntılı 1 yıl kullanma satamama şartı olsa keşke
Öyle olur zaten. Olursa da 1 yıl değil 3 yıl olur. Çünkü yurtdışı telefon alırsan 3 yıl satamıyorsun. Bu da öyle olur. Yürürlüğe girecek, seçim vaati olarak iki taraf da verdi.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Öyle olur zaten. Olursa da 1 yıl değil 3 yıl olur. Çünkü yurtdışı telefon alırsan 3 yıl satamıyorsun. Bu da öyle olur. Yürürlüğe girecek, seçim vaati olarak iki taraf da verdi.
ikisininde gelmesi kötü olur ama elimizde başka seçenek yok inş hayırlısı olur

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
ikisininde gelmesi kötü olur ama elimizde başka seçenek yok inş hayırlısı olur
Erdoğan bu şartlarda daha iyi. Siyasete çok girmeyelim ama hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah ülkemizin gençleri istedikleri şeyleri, hayalini kurduğu şeyleri kısa sürede alabilir. Mesela benim motor hayalim var ama güzel bir şey almak için 1 seneden fazla çalışıp o parayı harcamadan biriktirmem gerek. Ama yine de hayalimizden vazgeçmeyiz.

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ömer
10k ya kadar en iyisi eğer sıfır alacaksan a34 15k ya s21fe bakabilirsin ve artık androidlerde eskisi kadar kötü değil optimizasyonları samsung için konuşuyorum iyileştiriyorlar gün geçtikçe yavaşlama durumları azalıyor. 2. el alacaksan iphone 12 veya temiz 11 alabilirsin

Top Bottom