10K₺'ye bu bilgisayarı almak mantıklı mı?

Çok teşekkürler. Sizin tavsiyenizle msi anakartı sipariş ettim 2 3 güne de kasayı sipariş ederim (umarım süresi dolmaz) süresi dolarsa alternatif kasa var mı? Ayrıca daha önce sistem toplamadım fakat çok kez ekran kartı sök tak yaptım. Youtube dan bakarak toplayabilir miyim?
Zor değil halledersin kasanın belki fiyatı değişebilir ama kasım indirimleri geldiği için başka bir kasada indirim yakalayıp onu alabilirsiniz

Zor değil halledersin kasanın belki fiyatı değişebilir ama kasım indirimleri geldiği için başka bir kasada indirim yakalayıp onu alabilirsiniz
Bu arada attığınız kasanın power supply'i yokmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapmalıyım o halde?

Bu arada attığınız kasanın power supply'i yokmuş.

Ne yapmalıyım o halde?
Var kim çıkardı olmadığını

Kendi kullandığım kasa bu arada :)

Var kim çıkardı olmadığını

Kendi kullandığım kasa bu arada :)
Satıcı olmadığını söyledi ve ürün özellikleri kısmında Güç: Yok yazıyor

Hee pardon ismi aynı ve fiyati çok benzer başka bir ürünü açmışım sizin attığınız linkte 650w başlıkta yazıyor. Fakat güç:200w, power supply 650w yazıyor güç derken ne denmek istemiş acaba? İçindeki psunun tam marka modeli nedir?

Satıcı olmadığını söyledi ve ürün özellikleri kısmında Güç: Yok yazıyor

Hee pardon ismi aynı ve fiyati çok benzer başka bir ürünü açmışım sizin attığınız linkte 650w başlıkta yazıyor. Fakat güç:200w, power supply 650w yazıyor güç derken ne denmek istemiş acaba? İçindeki psunun tam marka modeli nedir?
özellikler kısmına çok takılma oraları pek düzenlemiyorlar A650BNL var içinde

Çok iyiymiş. Bana göre dehşet bir sistem toplayacağım (gpu hariç ama olsun), msi psu, msi kasa, msi anakart, msi set dizdim, cpu, gpu da amd. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Hocam a650bnl akım korumalı mı? En son şuanki bilgisayarım yüksek akımdan bozul"muş" komple tamirciye göre (gpu hariç) eğer akım korumalıysa tek başına yeterli mi bilginiz var mı?

Hocam a650bnl akım korumalı mı? En son şuanki bilgisayarım yüksek akımdan bozul"muş" komple tamirciye göre (gpu hariç) eğer akım korumalıysa tek başına yeterli mi bilginiz var mı?
İyi bir psudur tier list ve bazı detaylara bu rehberden bakabilirsin
şu tarz bir akım korumalı priz alırsan da elektrik gitme durumunda sorun yaşama ihtimalin düşük olur

İyi bir psudur tier list ve bazı detaylara bu rehberden bakabilirsin
şu tarz bir akım korumalı priz alırsan da elektrik gitme durumunda sorun yaşama ihtimalin düşük olur
Çok teşekkürler ❤️❤️❤️

Geri