5060 ın kendisi o fiyatlarda çok zor değil imkansız o bantta ddr5 olarak5060 sistem alacaktım 11.11 fırsatları yok nedense şöyle güzel bir 20-25kya sistem bekliyorum gelmiyor.Bu sene 11.11 çöp mü acaba?
yapmaları lazımdı şuandaVatandan bekliyoruz bakalım bir güzel kıyak ama zor
Hocam daha önce kaç kere geldi 20kya ddr5 hrm benim için ddr5 olması fazla önemli değil ryzen5600 ddr4 16gb rtx5060 gelse yeter5060 ın kendisi o fiyatlarda çok zor değil imkansız o bantta ddr5 olarak
Ne cezası yazmasını istiyorsun hocam?Adamlar ister indirim yapar ister zam yapar serbest piyasaNe fırsati hepsi zam yapıyor hepsiburada sepetimde dun daha indirimli olan ürünler bugün 1 2k artmış hepsinin ekran görüntüsünü alıp cimerden suc duyurusunda buluncam inşallah ticaret bakanlığı cok guzel bir ceza yazar
Geçen sene vardı diye hatırlıyorumyapmaları lazımdı şuanda
geçen sene 18K ya 4060 aldım bu sene yapsalardı arkadaşa alıcaktıkHocam daha önce kaç kere geldi 20kya ddr5 hrm benim için ddr5 olması fazla önemli değil ryzen5600 ddr4 16gb rtx5060 gelse yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne cezası yazmasını istiyorsun hocam?Adamlar ister indirim yapar ister zam yapar serbest piyasa
Geçen sene vardı diye hatırlıyorum
Hayır. Kampanya var deyip daha pahalıya satmak suç geçen kasim ayinda da bi ton ceza yediler.Hocam daha önce kaç kere geldi 20kya ddr5 hrm benim için ddr5 olması fazla önemli değil ryzen5600 ddr4 16gb rtx5060 gelse yeter
Ne cezası yazmasını istiyorsun hocam?Adamlar ister indirim yapar ister zam yapar serbest piyasa
Geçen sene vardı diye hatırlıyorum
Bende bekliyorum işte sırf 5060 sisteme geçmek için xbox series s imi sattım ah ah bu gidişle alamıcaz herhalde satmasaydım keşkegeçen sene 18K ya 4060 aldım bu sene yapsalardı arkadaşa alıcaktık
O fiyatlara RAM var.5060 sistem alacaktım 11.11 fırsatları yok nedense şöyle güzel bir 20-25kya sistem bekliyorum gelmiyor.Bu sene 11.11 çöp mü acaba?