11.11 Fırsatları Neden Yok?

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
560
5060 sistem alacaktım 11.11 fırsatları yok nedense şöyle güzel bir 20-25kya sistem bekliyorum gelmiyor.Bu sene 11.11 çöp mü acaba?

Ne fırsati hepsi zam yapıyor hepsiburada sepetimde dun daha indirimli olan ürünler bugün 1 2k artmış hepsinin ekran görüntüsünü alıp cimerden suc duyurusunda buluncam inşallah ticaret bakanlığı cok guzel bir ceza yazar

5060 ın kendisi o fiyatlarda çok zor değil imkansız o bantta ddr5 olarak
Hocam daha önce kaç kere geldi 20kya ddr5 hrm benim için ddr5 olması fazla önemli değil ryzen5600 ddr4 16gb rtx5060 gelse yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne fırsati hepsi zam yapıyor hepsiburada sepetimde dun daha indirimli olan ürünler bugün 1 2k artmış hepsinin ekran görüntüsünü alıp cimerden suc duyurusunda buluncam inşallah ticaret bakanlığı cok guzel bir ceza yazar
Ne cezası yazmasını istiyorsun hocam?Adamlar ister indirim yapar ister zam yapar serbest piyasa

yapmaları lazımdı şuanda
Geçen sene vardı diye hatırlıyorum

Hocam daha önce kaç kere geldi 20kya ddr5 hrm benim için ddr5 olması fazla önemli değil ryzen5600 ddr4 16gb rtx5060 gelse yeter

Ne cezası yazmasını istiyorsun hocam?Adamlar ister indirim yapar ister zam yapar serbest piyasa

geçen sene 18K ya 4060 aldım bu sene yapsalardı arkadaşa alıcaktık

Hayır. Kampanya var deyip daha pahalıya satmak suç geçen kasim ayinda da bi ton ceza yediler.

geçen sene 18K ya 4060 aldım bu sene yapsalardı arkadaşa alıcaktık
Bende bekliyorum işte sırf 5060 sisteme geçmek için xbox series s imi sattım ah ah bu gidişle alamıcaz herhalde satmasaydım keşke

Hiçbir şey eskisi gibi değil artık. Ne indirimler gerçek indirim ne fiyatlar olması gerektiği şekilde. Herkes kimi koparsam derdinde.

ryzen 9700x veya 7800xd almak için 10 gündür ürünler sepette bekliyorum sabah hepsiburadaya indirim olur diye baktım adamlar zam yapmış mağazaya soru sordum verdikleri cevap aşağıda

merhaba ürünün fiyatı neye göre belirleniyor bir hafta dır 13600 seviyesinde olan ürün 11.11 indirimleri olacağı gün 14000 TL seviyesine çıkıyor anlam veremiyorum indirim değil zam yapmışsınız

Merhaba efendim,ürünlerin tedarik fiyatları dünya çapında anlık olarak çok dinamik ve değişken takdir edersiniz ki.Bu ürün özelinde dolar bazlı yükseliş meydana geldiği için fiyatlar otomatik güncellenmiştir.Bu noktada anlaşıyışınız için teşekkür ederiz

Adamların verdiği cevaba dolar yükselmiş anlık yani geçirmeye devam diyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,762
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik