Abdullah Konaç
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar 11-12k arası sistem önerilerinizi bekliyorum
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Var ama ozaman bütçeyi 1k arttırmanız lazimAmd değilde nvidia dan önerin varmı
Dostum şu önyargıyı kırın artık sadece oyun oyniyaksanız amd daha iyi yayın render için değişir zaten ama bunu belirtmeniz gerekiyor yayın render oyun vs. Sadece oyunsa önyargılı olmayınAmd değilde nvidia dan önerin varmı
Yok knk oyunlarda rtx özelliği çok hoşuma gidiyo sadece oyüzdenDostum şu önyargıyı kırın artık sadece oyun oyniyaksanız amd daha iyi yayın render için değişir zaten ama bunu belirtmeniz gerekiyor yayın render oyun vs. Sadece oyunsa önyargılı olmayın
Var ama ozaman bütçeyi 1k arttırmanız lazim
https://www.gaming.gen.tr/urun/2019...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ buna bakabilirsin. Amd olduğuna çok takılma oyun oynayacaksan nvidia şart değil.
13k da olur11k veya 12k ya iyi ray tracing yapan kart nvidia kart bulmak zor kardeşim
13k da olur