11.sınıf bilişim ders programları

yiğit83

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba seneye 11. sınıfa gideceğim şu an özel meslekte okuyorum ama seneye dershaneye gideceğim çok masraf etmek istemiyorum aileme eğer 11.sınıfta meslek dersleri acayip fazlaysa diğer dersler azsa devlte gitmek isteyeceğim ama normal derslerle aynıysa veya daha fazlaysa özelden devam çünkü öğretmenler genelde özelde daha iyi ama meslek derslerini kendim çalışarakta anlayabiliyorum eğer 11.sınıf bilişim okuyan varsa ders programını atabilir mi?

Merhaba seneye 11. sınıfa gideceğim şu an özel meslekte okuyorum ama seneye dershaneye gideceğim çok masraf etmek istemiyorum aileme eğer 11.sınıfta meslek dersleri acayip fazlaysa diğer dersler azsa devlte gitmek isteyeceğim ama normal derslerle aynıysa veya daha fazlaysa özelden devam çünkü öğretmenler genelde özelde daha iyi ama meslek derslerini kendim çalışarakta anlayabiliyorum eğer 11.sınıf bilişim okuyan varsa ders programını atabilir mi?
devlette 11 de 12 de staj başlıyor okuluna gore

Meslek lisesinden Bilişim teknolojileri mezunuyum 11. sınıfta haftada 11 saat sadece ntp lab dersimiz oluyordu.
Ayriyeten 4 saat web tasarım 4 saat sql gibi...
Kültür dersleri için destek alman gerekebilir.
Matematik dersimiz bile yoktu çünkü

Meslek lisesinde 11.sinifta sayısal ders yok full meslek dersi ve sözel drrsler var

Geri